2777
2789
عنوان

سفر به یزد

543 بازدید | 65 پست

یزدی های عزیز جاهای دیدنی شهرتون میشه معرفی کنید؟ رستوران که کیفیت خوب باشه اما زیاد گرون نباشه پیشنهاد میدید؟ غذا سنتی چی پیشنهاد میدید؟ برای رفتن به کویر حتما باید با تور رفت یا خودمونم میتونیم بریم؟ ممنون که راهنمایی میکنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میدونم رفتی یزد حتما فالوده یزدی بخور. خیلی خوشمزس. جاهای تاریخی هم اکثرا نزدیک همدیگن. یه رستورانم داشت شب ها موسیقی زنده داشت عالی بود.‌اسمش یادم بیاد میگم 

و خدایی که در این نزدیکیست 

سلام گلم اصلا باتور نری خیلی هزینه برداره خودتون با ماشین برین ورودی ماشین میگیره هرچقدر گفت ندین کمتر بدین اول قبول نمیکنه ولی بعدش راه میاد چیزی نداره ولی برای یکبار رفتن ارزش داره خونه هاش خیلی گرونه اگ شب بمونی. ولی جالب درست کردن خیلی شهر قشنگ و زیبایی هست  حتما فالوده یزدی بری اردکان بخوری عالیه یک کاسه بهت میده اصلا با فالوده ها مشهد قابل مقایسه نیس بستنی هاش ارده هاش همه قیمت ها عالیه و جنسش خوب 

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀

رستوران نگین ،رستوران تالار یزد قهوه چی ،وکلی رستوران بافت سنتی خونه قدیمی تو بلوار بسیج یزد هست .جاهای دیدنی بازار خان وبازار مسگری ،مسجد جامع ،میدون امیر چقماق که اینا همه تقریبا کنار هم هست میتونی پیاده روی کنی البته طرف بعدازظهر شروع کن از بازار تا هوا خنکه برو سمت مسجد ،باغ دولت آباد وزندان اسکندر اونا هم تقریبا نزدیک هم هست ،آتشکده زرتشتیان که خیابان کاشانی یزد هست .

سلام گلم اصلا باتور نری خیلی هزینه برداره خودتون با ماشین برین ورودی ماشین میگیره هرچقدر گفت ندین کم ...

ما با ماشین سفر میکنیم و اینکه جا اقامت داریم خودمون . فقط منظورتون از ورودی برای کویر بود؟ پس با ماشین بریم کویر خوبه؟ میشه ادرس جایی که گفتی فالوده و ارده خوبی داره بگی لطفا