2777
2789
عنوان

کمکم کنید به درخواست کمک زن عموم نه بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیام بده بگو متاسفم میخوام توی یه پروژه سرمایه گذاری کنم نمیتونم کمک کنم

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
باور کن با درامد ی ساعتش میتونست پول منو پس بده ولی با پول مردم کار میکنه. پارسال همین موقع من محتاج ...

وااااای اینا رو گفتی من بیشتر اعصابم خورد شد ، پولو ندی بهش و گرنه خودم میام خفت میکنم 😂

په زبون به دهن می گرفتی

چیکار میکردم میدونستم زنش پولاشو ازش میگیره گفتم حتما نداره واسه خرج بیمارستان خواهرش یه تعارف زدم نمیدونستم میره به زنش میگه باهم برام نقشه میکشن

باور کن با درامد ی ساعتش میتونست پول منو پس بده ولی با پول مردم کار میکنه. پارسال همین موقع من محتاج ...

خب دیگه وقتی کمک نکردن چرا بری 200میلیون پول بدی

خدایی زوره

خودشم کم پولی نیس

وااااای اینا رو گفتی من بیشتر اعصابم خورد شد ، پولو ندی بهش و گرنه خودم میام خفت میکنم 😂

همه همینجوری من تو این شرایط میزارن دقیقا اینقدر این قوم وام گرفتن و پدرم ضامن کردن و پولشون ندادن و پدرم مجبور بود کل حقوقش بابت وام های اینا بده ک دق کرد و سرطان گرفت هیچکسم به دادش نرسید.الان دارن با منم همون کار میکنن

خب دیگه وقتی کمک نکردن چرا بری 200میلیون پول بدیخدایی زورهخودشم کم پولی نیس

نمیدونم اومد از خواب بیدارم کرد میدونم پول داری من بدهکارم و تحت فشارم بیا بریم بانک من فقط گفتم باشه. لال شده بودم .خداروشکر سیستم بانک دیروز قطع بود نشد 

همه همینجوری من تو این شرایط میزارن دقیقا اینقدر این قوم وام گرفتن و پدرم ضامن کردن و پولشون ندادن و ...

خب عزیزم چرا داری این کار رو با خودت میکنی ، بازم میگم به مامانت بگو ، عیب نداره دعوات کنه ، بهتر از اینه که گولت بزنن .آدم عاقل از یه سوراخ دوبار گَزیده نمیشه 

خب عزیزم چرا داری این کار رو با خودت میکنی ، بازم میگم به مامانت بگو ، عیب نداره دعوات کنه ، بهتر از ...

خودم باهاش صحبت کنم بهتر نیست ؟ اگ به مادرم بگم میگه خودت یجوری درستش کن

چقدم طلبکارانه گفته

چیزای زیادی گفت ولی چون  قبلا بهم گفته بود  یه مشکل دارم که گره اش به دست تو باز میشه و پول میخواست این بارم این جمله رو که گفت دیگه اینقدر قلبم تند زد ک نشنیدم بقیه اش چی گفت😅

خودم باهاش صحبت کنم بهتر نیست ؟ اگ به مادرم بگم میگه خودت یجوری درستش کن

یه پیامک بنویس بفرست براش و تمومش کن .بنویس (سلام متاسفانه مشکل مالی برام پیش اومده و نمیتونم پول قرض بدم .) اگه زنگ بزنی گفتی زبون بازه و میگیرتت به حرف ، اگه زنگ و پیام داد و حرفی زد جواب نده ، اول فکر کردم خیلی صمیمی هستین ، ولی معلومه قصدش فقط سواستفادس ، ناراحت شد که شد به جهنم ، این میخواد با پولای دیگران قرضاشو بده تا خودش ضرر نکنه ، اهمیت نده بهش ، چند سالته که شدی  فدایی فامیل ؟ مجردی؟