اقا این زن عموی ما از اون پول داراست پولشم واسه خودشه به عموم هیچی نمیرسه حالا دختر عموم بیماره من به پسر عموم گفتم ی مقداری من پول دارم اگ لازم داشتی بگو بهت بدم، حالا این زن عموم ی تالار فروخته ی مقداری پول پیش گرفته حالا معامله بهم خورده باید پول پس بده ولی پول خرج کرده حتما از عموم شنیده ک من پول دارم اومده بهم میگه میدونم پول داری پول به من بده بدم عوض بدهیم بعدا بهت پس میدم منم خنگول گفتم باشه دیروز باهاش افتادم رفتم بانک ک برا طلب کارش شبا کنیم ولی خدارو شکر سیستم بانک قطع بود و برگشت و حالا هم خورده ب تعطیلات. واقعا دلم نمیخواد بهش پول بدم قبلا بهش دادم نفسم برید تا بهم پس داد نمیدونم چ بهونه ای بیارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مخالفم این نشون میده که اینا خانوادشون فکو فامیل سرشون میشه. معلومه توروابطشون هنوز چیزای خوب هست ...
اسی میگه دفعه ی قبل پول قرض داده بهش و با بدبختی پس گرفته ، خب چه کاریه خودش رو بندازه تو دردسر ، یعنی این فامیل بزرگتری به جز این دختر نداره که همه میان سمتش و ازش توقع دارن ؟ زن عموش بره از داداش خودش پول قرض کنه
اسی میگه دفعه ی قبل پول قرض داده بهش و با بدبختی پس گرفته ، خب چه کاریه خودش رو بندازه تو دردسر ، یع ...
باور کن با درامد ی ساعتش میتونست پول منو پس بده ولی با پول مردم کار میکنه. پارسال همین موقع من محتاج ۱۵ میلیون پول بودم واسه بیمارستان پدرم اخه بیمارستان خصوصی بستری بود و هر شبی ۱۰ تمن میگرفت بخدا هیچکس به روی خودش نیاورد تا زنگ زم به پسر خالا بابام اون برام ریخت به محضی برگشتیم شهر خوردمون بهش پس دادم