2777
2789
عنوان

کمکم کنید به درخواست کمک زن عموم نه بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 62 پست
واقعا میخوای ۲۰۰ بدی 🙄 ببخشید ولی خیلی خُلی 😏 آره بده فردا تاپیک بزن چیکار کنم پولمو پس بده ، آخه ...

من مخالفم این نشون میده که اینا خانوادشون فکو فامیل سرشون میشه. معلومه توروابطشون هنوز چیزای خوب هست که پابرجا موندن

باهاشون خوب باشه روابط پابرجا می مونه وگرنه به مرور دورو برشون خلوت میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مخالفم این نشون میده که اینا خانوادشون فکو فامیل سرشون میشه. معلومه توروابطشون هنوز چیزای خوب هست ...

اسی میگه دفعه ی قبل پول قرض داده بهش و با بدبختی پس گرفته ، خب چه کاریه خودش رو بندازه تو دردسر ، یعنی این فامیل بزرگتری به جز این دختر نداره که همه میان سمتش و ازش توقع دارن ؟ زن عموش بره از داداش خودش پول قرض کنه 

بگو شرایطی پیش اومد که امروز بعدظهر خریدی چون طلا داره گرون میشهبه طلا فروش چک دادی و بایدفردا پول ب ...

شاید نشستم صادقانه باهاش حرف زدم یا قضیه رو به مادرم گفتم . هر چی غیر از این بگم میفهمه دروغ گفتم

اسی میگه دفعه ی قبل پول قرض داده بهش و با بدبختی پس گرفته ، خب چه کاریه خودش رو بندازه تو دردسر ، یع ...

باباش دو تا زن داره . هر حرفی میشه میگه من خواهر ۱۳ تا برادرم الان نمیدونم برادراش کجان ک کمکش نمیکنن

اسی میگه دفعه ی قبل پول قرض داده بهش و با بدبختی پس گرفته ، خب چه کاریه خودش رو بندازه تو دردسر ، یع ...

باور کن با درامد ی ساعتش میتونست پول منو پس بده ولی با پول مردم کار میکنه. پارسال همین موقع من محتاج ۱۵ میلیون پول بودم واسه بیمارستان پدرم اخه بیمارستان خصوصی بستری بود و هر شبی ۱۰ تمن میگرفت بخدا هیچکس به روی خودش نیاورد تا زنگ زم به پسر خالا بابام اون برام ریخت به محضی برگشتیم شهر خوردمون بهش پس دادم

چرا اخه الکی تعارف میزنی وقتی میدونی بد برمیگردونه

نمیتونم نه بگم اونم زبون بازه. حالا اگ مسئله بیماری و جون کسی بود اشکال نداشت ولی من تالار زن عموم به من چ اخه