2777
2789
عنوان

کمکم کنید به درخواست کمک زن عموم نه بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 62 پست
فقط یه راه داری صادقانه باهاش حرف بزن چون هر بهونه ای بیازی میفهمه بهونه داری میاریبگو حقیقتش قبلا ب ...

میگه دوباره تالارم میفروشم .ماشینم گذاشتم واسه فروش . ولی سه سال میخواد تالارش بفروشه و نمیشه ی ماه هم ماشینش .میدونم ب این زودیا پول نمیاد دستش

نه بابا پسر عموم همسن پدر مرحوممه

من با نظر بقیه ی دوستان مخالفم که اگه بهونه بیاری ، زن عموت میفهمه و ناراحت میشه ، خب ناراحت بشه ، مگه مسئول مشکلات مالیش تویی ، ناراحتی و آرامش خودت مهمتره ، یه نه بگو و خلاص 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یادش بمونه همونجوری ک یاد من مونده . پول پیش گرفته خرج بچه هاش کرده الان دخترش رفته دماغ و چشماش با ...

خب تو فکر اینجاشو نکرده بودی! تقصیر خودتم هست.

خب حالا کار سخت شد

بگو بهش بگو پولو بدم خودمون لنگ می مونیم شرمنده

ولی کلا خوبه ما ادما پشت هم باشیم توسختی هاست که فامیل به درد می خوره

تو یادت مونده تو خوب باش اون یاد بگیره سری بعد دستتو بگیره

دنیا گرد هستش نوبت اونم میشه ها

من با نظر بقیه ی دوستان مخالفم که اگه بهونه بیاری ، زن عموت میفهمه و ناراحت میشه ، خب ناراحت بشه ، م ...

تا شنبه یکشنبه وقت دارم کاش تا اون موقع ماشینش فروش بره

خب تو فکر اینجاشو نکرده بودی! تقصیر خودتم هست.خب حالا کار سخت شدبگو بهش بگو پولو بدم خودمون لنگ می م ...

دقیقا الان کارمای همون وقتای ک بهشون احتیاج داشتم و هیجکس نبود

اصلابذار بفهمه که دوست نداری پول بهش بدی

اولا خوش حساب نیست

ثانیا طماعه با اینکه وضعش خوبه به پس انداز تو چشم دوخته و از تعارفی بودنت سواستفاده کرده

ثالثا پول خودشون رو خرج اتینا کنن و پول تو رو بدن بابت بدهی هاشون؟ و تو لنگ بمونی؟! اینقد ساده نباش یه نه بگو و خلاص هر چند میدونم انقد پرروعه بازم اصرار میکنه بعد از اینم به هیچکس از پساندازت نگو

من خودم سرم اومده از خانواده و فامیل و دوست پول خواستن دادم اما اونایی که خودشون پولدار بودن از همه بیشتر حقمو خوردن

والا که ادم خوش حساب باشه کارشم گیر باشه قرض دادن ایرادی نداره

۲۰۰

واقعا میخوای ۲۰۰ بدی 🙄 ببخشید ولی خیلی خُلی 😏 آره بده فردا تاپیک بزن چیکار کنم پولمو پس بده ، آخه کی زن عمو رو آدم حساب میکنه، تو این دوره زمونه آدم به خواهر برادرت خودش اعتماد نداره چه برسه به زن عموووو🥴

اصلابذار بفهمه که دوست نداری پول بهش بدیاولا خوش حساب نیستثانیا طماعه با اینکه وضعش خوبه به پس انداز ...

دقیقا همینجوریه ک گفتی. من گفتم بحث جون دختر عمومه اگ پول لازم داشتی  بهم بگو نگفتم پول دارم واسه بدهی تالارت .تالار اون ب من چ