2777
2789

اقا این زن عموی ما از اون پول داراست پولشم واسه خودشه به عموم هیچی نمیرسه حالا دختر عموم بیماره من به پسر عموم گفتم ی مقداری من پول دارم اگ لازم داشتی بگو بهت بدم، حالا این زن عموم ی تالار فروخته ی مقداری پول پیش گرفته حالا معامله بهم خورده باید پول پس بده ولی پول خرج کرده حتما از عموم شنیده ک من پول دارم اومده بهم میگه میدونم پول داری پول به من بده بدم عوض بدهیم بعدا بهت پس میدم منم خنگول گفتم باشه دیروز باهاش افتادم رفتم بانک ک برا طلب کارش شبا کنیم ولی خدارو شکر سیستم بانک قطع بود و برگشت و حالا هم خورده ب تعطیلات. واقعا دلم نمیخواد بهش پول بدم قبلا بهش دادم نفسم برید تا بهم پس داد نمیدونم چ بهونه ای بیارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بهونه بیاری میفهمه 

و تا عمر داره کارت یادش میمونه

تو باید اول فکرشو می کردی الان هر بهونه ای بیاری میفهمه بهونه ست

و الان که دستش تنگه کمکش نکنی تا همیشه یادش می مونه

اگه بهونه بیاری میفهمه و تا عمر داره کارت یادش میمونهتو باید اول فکرشو می کردی الان هر بهونه ای بیار ...

یادش بمونه همونجوری ک یاد من مونده . پول پیش گرفته خرج بچه هاش کرده الان دخترش رفته دماغ و چشماش با هم عمل کنه . اگ بهش بدم زندگیم لنگ میشه

فقط یه راه داری صادقانه باهاش حرف بزن چون هر بهونه ای بیازی میفهمه بهونه داری میاری

بگو حقیقتش قبلا بابته پس گرفتن پولم خیلی اذیت شدم. میترسم دوباره ادیت شیم جفتمون

ببین نطر خودش چیه

پیشنهاد چک با تاریخ مشخص هم خوبه یا هر چیز دیگه ای

باهاش صادقانه رفتار کن و بگو

اینطوری ناراحتیش کمتره تا بهونه بیاری