2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرق ندارن 

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

واسه تجربی هر دانشگاهی رشته تاپ بری اوکیه و عالیه رشته تاپ الویت هست و دانشگاه تاثیرش خیلی کمتره 

واسه رشته ریاضی دانشگاه خیلی خیلی مهم تر هست تا رشته 

دانشگاه های تاپ تهران شریف و امیرکبیر شانس خیلی بالایی دارن و بعدش هم دانشگاه های دیگه 

رشته ریاضی اونقدر رشته مهم نیست و‌ دانشگاه برند مهمه

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 

دانشگاه خیلی تاثیر نداره. معدلت مهمه و رزومه که بتونی تو دانشگاه خوب پذیرش بگیری. مثلاً مقاله بدی بیرون و اینجور چیزا. من دوستم با معدل سیزده از یک دانشگاه غیرانتفاعی مهاجرت تحصیلی کرد.

یعنی هیچ جوره نمیشه مهاجرت کرد؟همه اینایی ک مهاجرت میکنن شریفن؟

من کلی ادم از دانشگاه ازاد هم دیدم که مهاجرت کردن تحصیلی. حتی امریکا. معدل و رزومه قوی و نمرات خوب خیلی مهمه

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
دانشگاه خیلی تاثیر نداره. معدلت مهمه و رزومه که بتونی تو دانشگاه خوب پذیرش بگیری. مثلاً مقاله بدی بی ...

من احتمالا دانشگاه تبریز ارومیه حکیم سبزواری رو میارم 

اینا دانشگاه های خوبین؟ برم؟ یا بمونم ی سال پشت؟

:)🤍🧸
یعنی هیچ جوره نمیشه مهاجرت کرد؟همه اینایی ک مهاجرت میکنن شریفن؟

رشته ات ریاضیه ؟

کی گفته نمیشه ،فقط کارت سخت تره وگرنه هر کی مهارت داشته رفته ...

خیلی اتفاقی لینکدین رو نگاه میکردم طرف از دانشگاه شاهرود فارغ التحصیل شده الان آمریکاست 🫤

برای رشته های تجربی که اصلا تو هر دانشگاهی باشی قابلیتشو داری 

فقط سعی کن اولویتت با کلان شهرا باشه ،بعد شهرای کوچیکتر ...

من کلی ادم از دانشگاه ازاد هم دیدم که مهاجرت کردن تحصیلی. حتی امریکا. معدل و رزومه قوی و نمرات خوب خ ...

پس طبق گفته ی شما پشت کنکور نمونم و برم هدفمو بزارم رو معدل و رزومه

بالاتر گفتم احتمالا دانشگاه تبریز و ارومیه و گیلان رو بیارم مهندسیارو 

بنظرتون چیکار کنم برم؟

کدوم رشته برم؟

واقعا گیجم هیچی نمیدونم

:)🤍🧸