2777
2789
رشته ات ریاضیه ؟کی گفته نمیشه ،فقط کارت سخت تره وگرنه هر کی مهارت داشته رفته ...خیلی اتفاقی لینکدین ...

اره عزیزم 

احتمالا تبریز و گیلان و ارومیه و سبزوار رو اینارو بیارم 

مهندسی دریا چابهارم میارم ولی خب ۲۵ ساعت راهه اصلا نمیدونم ارزش داره این رشته و شهر؟

بنظرتون چیکار کنم برم یا ی سال بمونم پشت؟

خواهش میکنم اگ میتونید راهنمایی کنید

:)🤍🧸
من احتمالا دانشگاه تبریز ارومیه حکیم سبزواری رو میارم اینا دانشگاه های خوبین؟ برم؟ یا بمونم ی سال پش ...

آره خوبن یک سال از عمر تو سر برند دانشگاه حروم نکن. همون یکسال رو میتونی به جای کنکور خواندن بشینی زبان بخونی نمره آیلتس بالا بگیری. بازم میگم معدل رزومه و نمره زبان مهمه. رو اینا کارکن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خوبن یک سال از عمر تو سر برند دانشگاه حروم نکن. همون یکسال رو میتونی به جای کنکور خواندن بشینی ز ...

اره خودمم کشش پشت موندن ندارم راستش 

بین مهندسیا بنظرتون کدوم رشته برم؟

پس طبق گفته ی شما پشت کنکور نمونم و برم هدفمو بزارم رو معدل و رزومهبالاتر گفتم احتمالا دانشگاه تبریز ...

به نظر من نمون پشت کنکور عزیزم. بهترینتو تو دانشگاه ارائه بده. اونقدر دیدم که از دانشگاه های کوچیک تو شهرستان هم رفتن. رشته ریاضی و تجربی خوبه. خودت علاقه ت چیه؟ 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
به نظر من نمون پشت کنکور عزیزم. بهترینتو تو دانشگاه ارائه بده. اونقدر دیدم که از دانشگاه های کوچیک ت ...

رشته های ریاضی و تجربی

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
به نظر من نمون پشت کنکور عزیزم. بهترینتو تو دانشگاه ارائه بده. اونقدر دیدم که از دانشگاه های کوچیک ت ...

اره خودمم مطمئن نیستم اگ بمونم پشت خوب بخونم یا ن ...

واقعا نمیدونم ولی انتخابم بین عمران و صنایع و پزشکی و مکانیک و کامپیوتره...

اره خودمم کشش پشت موندن ندارم راستش بین مهندسیا بنظرتون کدوم رشته برم؟

به کدوم علاقه داری خب؟ دوستم صنایع میخوند رفت اونور فوق محیط زیست میخونه چون علاقه نداشت و براش سخت بود ادامه بده. از نظر من کامپیوتر صنایع خوب هستن.

اره خودمم مطمئن نیستم اگ بمونم پشت خوب بخونم یا ن ...واقعا نمیدونم ولی انتخابم بین عمران و صنایع و پ ...

مهندسی بهتره رشته هاش برای مهاجرت.  کدوم کشور دوس داری بری؟ 

اره عزیزم احتمالا تبریز و گیلان و ارومیه و سبزوار رو اینارو بیارم مهندسی دریا چابهارم میارم ولی خب ۲ ...

من اگه ریاضی بودم رشته هایی که شانس زیادی دارن برای مهاجرت و علاقه ام بودن رو انتخاب میکردم مثل مهندسی کامپیوتر مثلا اگه میخواستم دانشگاه های مختلف برم  ،باز دقیق نمیدونم بقیه ی رشته ها رو  ...

رنک دانشگاه ها رو نگاه کن باز ...

اگه میدونی میتونی بهتر کنی رتبه ات رو و کمکاری هات رو جبران کنی  و بری دانشگاه های تاپ تر مثل دانشگاه های تهران یا صنعتی اصفهان باز بهتره و شانس مهاجرتت میاد بالا تر باز و کمتر اذیت میشی ...

به کدوم علاقه داری خب؟ دوستم صنایع میخوند رفت اونور فوق محیط زیست میخونه چون علاقه نداشت و براش سخت ...

من با حذف گزینه اومدم رشته ریاضی یعنی گفتم تج و انسانی نمیخام پس ریاضی😐😂 رشتم رو هم دوس دارما 

ولی خب اطلاعات ندارم اصلا درباره ی رشته ها بخاطر همین نمیتونم علاقه ی خودمو پیدا کنم 

در نهایت انتخابم از عمران و صنایع و کامپیوتر و مکانیکه

بنظر شما چیکار کنم؟

مشاور دارم ولی اصلا خوب راهنمایی نمیکنه

من با حذف گزینه اومدم رشته ریاضی یعنی گفتم تج و انسانی نمیخام پس ریاضی😐😂 رشتم رو هم دوس دارما ولی ...

من خودم رشتم صنایع بود اغلب کسایی که با این رشته برای فوق مهاجرت میکنن MBA میخونن که یک رشته ی مدیریتیه. کلا مهندسی صنایع بیشتر از فنی بودن مدیریته.  این پیج کسی هست که آمریکا با این رشته مهاجرت کرده neda.usaplyمبتونی اطلاعات ازش بگیری. عمران و مکانیک رو بذار کنار. در مورد کامپیوتر اطلاعات ندارم. اگر میتونی راجع به مهاجرت حسابداری هم تحقیق کن.