2777
2789
عنوان

دارو یا دندان یا پزشکی

295 بازدید | 28 پست

من رتبم احتمالا پزشکی میاره 

میخواستم بدونم بین این ۳ رشته کدوم بهتره 

پشت بمونم برای دندون ؟ با توجه به تغییرات ناگهانی و یازدهم نهای و... 

پتانسیلشو دارم 

الان مزشکی ممکنه شهر دور یا ازاد بیفتم 

دارو برو دندون برو ولی پزشکی نرو پدرت در میاد با حقوق کم با شیفت سنگین 

دندان پول پارو میکنی 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پزشکی پیرت میکنه

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

الان برو پزشکی 

معلوم نیست تا سال اینده چه اتفاقاتی بیفته 

نقد  را ول نکن دنبال نسیه باشی

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
الان برو پزشکی معلوم نیست تا سال اینده چه اتفاقاتی بیفته نقد را ول نکن دنبال نسیه باشی

ای بابا مصوبه ندید میزنن ممیدونی خوشحال باشی یا نه 

الان دارو بهتر تیست نسبت به پزشکی ؟؟ من دیشب تا صبح نخوابیدم ازین فکرا 😅

من اطلاع دقیقی ندارم، اما اگه میخوای دارو بری ،اینو بدون که دوره تحصیلش ۶ ساله، داروخونه هم به این راحتیا نمیشه بزنی

دندون پزشکی هم ۶ ساله اما درساش از پزشکی راحت تره انگار

اما پزشکی ۷ ساله درساش سنگین تره و خب اینطور که میگن نسبت به دندون پزشک عمومی درآمدش کمتره مگه اینکه تخصص بگیری، و البته پرستیژ پزشکی از بقیه بیشتره

یعنی پشت بنونم؟

اگه میتونی آره تصمیم خودته ببین میتونی ۷ سال بخونی عمومی بگیری بعد بری طرح بعدش ۴ سال واسه تخصص بخونی بعد شیفت های ۱۲ ساعته یا بیشتر بمونی اینا رو تحقیق کن 

من اطلاع دقیقی ندارم، اما اگه میخوای دارو بری ،اینو بدون که دوره تحصیلش ۶ ساله، داروخونه هم به این ر ...

شما از شرایط داروخونه زدن اطلاعی دارین ؟ از چه لحاظی میگین سخته؟؟؟ 

دیشب من جایی بودم میگفتن پشت بنون دندون میاری

شما پزشکی این؟

نه ولی تو فامیل داشتیم  دخترام تجربی میخونن