2777
2789
عنوان

دارو یا دندان یا پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 28 پست
شما از شرایط داروخونه زدن اطلاعی دارین ؟ از چه لحاظی میگین سخته؟؟؟ دیشب من جایی بودم میگفتن پشت بنون ...

والا من رشتم مهندسیه اصلا، اما کنکور تجربی دادم

مثل اینکه باید توی داروخونه بقیه کار کنی و امتیاز جمع کنی و رزومه تحقیقاتی داشته باشی و .... اینا از ۴ سال پیش یادمه، شما به این حرفا اکتفا نکن ،این مشاورا هم بیخیال بشو، برو از داروخونه دارا بپرس ،پرس و جو کن بهت جواب میدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بین اینا دارو بهتر نیست ؟ نسبت به پزشکی

من پزشکی رو بیشتر قبول دارم 

دارو اخرش میشی داروخونه چی

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
یعنی پشت بنونم؟

از بستگان نزدیکم پزشکی میخونه الان ترم هشت تموم کرده 

خیلی هم سخت نیست ظاهرا که پدرت در بیاد چون از نزدیک  ایشون رو میبینم میگم 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
والا من رشتم مهندسیه اصلا، اما کنکور تجربی دادممثل اینکه باید توی داروخونه بقیه کار کنی و امتیاز جمع ...

یعنی پزشکی میگن طرف حتی دکتر بهیار هارو میکنه ، دکتر نیست منم الان مردد شدم پشت بمونم دندون . نمونم ، پزشکی برم ۴۰ سالگی تازه درامد دارم 

داروخونه برای مهاجرت چی؟ اگر قصد داشته باشم

به نظرم باید افکارتون رو متعادل کنید 

چرا شان پزشکی رو میارین پایین پزشک جون انسانها رو نجات میده و قابل مقایسه نیست با رشته های دیگه.

آدم اگر فقط جنبه مالی رو در نظر بگیره لازم نیست این همه تلاش کنه تو ایران دلال هم باشی میتونی اندازه یه دندونپزشک در بیاری. 

دندون و دارو نیاز به سرمایه گذاری شخصی دارن اما پزشکی نداره.

خواهرم پزشکی میخ‌ونه با رتبه دورقمی

یعنی پزشکی میگن طرف حتی دکتر بهیار هارو میکنه ، دکتر نیست منم الان مردد شدم پشت بمونم دندون . نمونم ...

پزشکی همینطوره، خیلی باید درس بخونی ،تا به یه درآمد خیلی خوب برسی. درباره مهاجرت دارو نمیدونم

اما پشت کنکور موندن به حرف نیس. واقعا سخته، یه روز کانل برای خودت وقت بزار و بشین دو دوتا چارتا کن ببین اعصاب و حوصلشو داری؟ وقتت چطور؟

چون ۷۰،۸۰ درصد پشت کنکوریا نتیجشون بدتر میشه نسبت به سال قبل

مهاجرت گروه علوم‌پزشکی کلا راحت نیست. دوباره باید کلی امتحان بدی. دندون و دارو سرمایه زیادی می‌خواد، اما پزشکی نه. دندون و داروی قبل از تخصص از پزشکی عمومی بهتره.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

با توجه به مصوبه های جدید پشت کنکور موندن کار درستی نیست پس بهتره دندونو بی‌خیال بسی  اکه بحث علاقه هست اونی که بیشتر دوسش داری برو آگه بحث درآمد هست پزشکی جای رشدش بیشتر از دارو هست ولی از نظر تحصیلی و سختی کار دارو به مراتب آسون تره هم از نظر سال های تحصیلی و استرس کار

دلم کمی خدا میخواهد کمی سکوت کمی بهت کمی آغوش آسمانی کمی دور شدن از این جنس آدم ها
شرایطش چی؟ اینکه سوند مریضارو عوض کنن و ... شیفتای ۵۴ ساعته

خب دیگه هر کاری سختی های خودش رو داره 

پزشکی همینطوره، خیلی باید درس بخونی ،تا به یه درآمد خیلی خوب برسی. درباره مهاجرت دارو نمیدونماما پشت ...

من حودم حس میکنم شاید ببازم یا همش بگم پارسالی بهتره 

فکر کنم پشت نمونم بهتره 

زشکی شبزوار میتونم بیارم 

بعدش داروهارو بزنم بهتره نه؟

من حودم حس میکنم شاید ببازم یا همش بگم پارسالی بهتره فکر کنم پشت نمونم بهتره زشکی شبزوار میتونم بیار ...

اگه یه درصد شک داری که نمیتونی از نظرمن نمون.

بعد پزشکی، دندون خوبه

اما اگه به دارو علاقه داری ،بعد پزشکی دارو بزن

یا اول دارو بزن اگه به شدت علاقه داری. نمیدونم

اینا به خودت بستگی داره و علاقت