2777
2789
عنوان

داداشام نمیزارن برم دانشگاه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 61 پست

متاسفانه جوابم بدآموزی و حجم زیادی فحش داره 

فلذا سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه منم همینو میگفتن منم تهدید کردم اگ ندارید خودمو میکشم ، حالا قصد خودکشی نداشتم فقط تهدید میکردم ...

میخوام بگم برم فروشندگی از این بدش میادد

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

بگو به تو چه داداشا هم پرو شدن 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
اون موقع میبینی حتی بچه های برادرت دوست پسراشونو دعوت میکنن خونه داداشتم هیچ نمیگه دیدم که میگمبه پش ...

دقیقا😐 بچه هاش یه کارایی میکننا نگو

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

خوابگاه نمیگیرم نزدیکه دانشگاه

آهاان یه جوری گفتی حس کردم میری دانشگاه شهر دور🤦🏻‍♀️

مشکلش چیه واقعاً چ کهنه مغز://

جواب نده اصن. مامان بابات پشتت باشن کافیه اون نمیهواد شهریه تو بده ک

اجازه نده باعث پسرفتت بشه

تلخ ولی عمیق..

این موضوع چیزی نیست که به برادرتون مربوط باشه شما هم جدی نگیر نیاز نیست از همه کار ها در جریان باشن ایشون ثبت نام کنید برید و بیاید اگر چیزی هم گفتن ترجیحا به پدر بگید باهاشون برخورد کنن

از طریق یه نفر بهش برسون که وقتی پدرم سایش بالا سرمه نر دیگه ای گوه میخوره زر زیادی بزنه 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

حروم سیاه اگه کوفتم بدهکی میپرسن خواهر در چ حاله؟ فقط ببخشید زبون گوه خوریشون درازه

دقیقا اون زمانم یادش میره خواهر داره پس همون الان خواهر برادریش تموم به نفع 

تهدیدی نمیکنه حداقل بضررش تمکم بشه🤦🏻‍♀️😂

غلط کرده به اون چه مربوط؟؟؟بهش بگو حواسش به زن و زندگی و بچه ش باشه و مسائلی که بهش مربوط نیست گوه خوری نکنه...بفرستیدش بره کرایه نشینی تا یکم بدهکار بشه همچین یادش میره فضولی کردن را

آدمایی که دانشگاه نرفتن فکر میکنن تو مختلط هست چه خبره!

درخالی که از خودت نخوای خبری نیست.

باید با پدر و مادرت صحبت کنی. اگه پدر و مادرت پشتت باشن نمیتونه مجبورت کنه

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
آهاان یه جوری گفتی حس کردم میری دانشگاه شهر دور🤦🏻‍♀️مشکلش چیه واقعاً چ کهنه مغز://جواب نده اصن. ما ...

بابا انقدر دوستای … مغزش کثیفه