2777
2789
عنوان

داداشام نمیزارن برم دانشگاه😐

660 بازدید | 61 پست

یدونه داداش کوچیک تر از خودم دارم ازم ۳ سال کوچیکه اون گیر نمیده هیچی نمیگه.

ولی داداش بزرگم ۳۵ سالشه سه تا بچه داره ولی بالای خونه ی ما زندگی میکنه تو یه آپارتمانیم 

بهم میگه حق نداری بری دانشگاه 

اگه بری دانشگاه فردا با یه بچه برمیگردی😐

میگه اگه بری دانشگاه دیگه داداشت نمیشم کلا از زندگیم حذفت میکنم😐

به خودم نمیگه اینارو به بقیه میگه

میگه از جنازمم رد بشی نمیزارم بری

همه دوستام حتی اونایی که خانواده سخت گیری دارن هم میرن دانشگاه

اینده من شغل من همه چیم وصله به دانشگاه

تو دبیرستان رشته خوبی نداشتم حداقل بتونم برم دانشگاه

بخدا برای داداشام یکی یه چیزی گفته

من خیلی دختر خونگی ام و ساده ام نمیدونم چرا اینجوری میکنه تا حالا با هیچکس هم نبودم

چیکار کنم بچه ها

چجوری تهدیدش کنم؟؟؟

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انگار مغزشو یکی شستشو داده😐

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

یه گوش در یه گوش دروازه

تهدید میکنه کل خانواده رو

برادری ک میخاد اینجوری تموم شه بزا بشه ب خرفش گوش نکن برو دانشگاهمامان و بابات ک پشتتن اره؟

پشتمن ولی به اون هم نمیتونن چیزی بگن یعنی میگن بزرگه فلانه

دیگه خونگی بودن بسه. سلیطه باش جلوی زورگو.

وگرنه همش توسری میخوری. خرجتو میده مگه؟ پدرت چی میگه؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد