2777
2789
عنوان

داداشام نمیزارن برم دانشگاه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی جوابشو نده اهمیت نده بزا هرچی دلش میخواد بگه یه روز صب زود برو بهشم نگواونجاهم خوابگاه دانشجویی ...

خوابگاه نمیگیرم نزدیکه دانشگاه

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

دیگه خونگی بودن بسه. سلیطه باش جلوی زورگو.وگرنه همش توسری میخوری. خرجتو میده مگه؟ پدرت چی میگه؟

تو روی خودم هیچی نمیگه که یه دور…😐

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

پشتمن ولی به اون هم نمیتونن چیزی بگن یعنی میگن بزرگه فلانه

بخدا اگه نری فردا پس فردا باید بشینی دانشگاه رفتنای بچه های همین برادرت ببینی حرص بخوری تازه میبینی چقدرم داداش جانت روشن فکر شده اون موقع

بخدا اگه نری فردا پس فردا باید بشینی دانشگاه رفتنای بچه های همین برادرت ببینی حرص بخوری تازه میبینی ...

دقیقا😐

تو روی خودم هیچی نمیگه که یه دور…😐

خب پس بگو برو‌جلو بوق بزن بابا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
مامان بابات راضین؟اگ‌اونا اکین گور بابای اونی که راضی نیس چهار روز دیگ پول نداشته باشی همون داداشت م ...

حروم سیاه اگه کوفتم بده

کی میپرسن خواهر در چ حاله؟ فقط ببخشید زبون گوه خوریشون درازه

مامان بابات راضین؟اگ‌اونا اکین گور بابای اونی که راضی نیس چهار روز دیگ پول نداشته باشی همون داداشت م ...

دقیقا

راضین پدر مادرم ولی میگن به داداشت بی احترامی نکن