2777
2789
عنوان

دخترم ازم جدا خوابیده خیلی ناراحتم

284 بازدید | 13 پست

دخترم ۲سال ۸ماهشه،همیشه تو اتاق خودمون رو تخت خودش یا کنارمون تو پشه بند خودش می‌خوابید فقط موقع خواب باید یا باباش یامن کنارش باشیم بخوابه امشب اتاق جدا آماده کردم گفت میخوام تو اتاق خودم بخوابم ب منم گفت نیا رو تختم پایین بخواب حالا انگار دلم تنگ شده واسش نگرانشم جدا بخوابه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

دختر ۲ ساله بت گفت نیا میخوام برم اتاق خودم؟😅

گودزیلان اینا بخدا...🤣

چه بهتر دو سه سال دیگه تاپیک نمیزنی دخترم همش پیش ما میخوابه

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
پسر منم دوسال و نیمه امشب خونه مامانم مونده خوابم نمیبره

عزیزم...هیچ وقت بچت رو از خودت جدا نکن..مخصوصا برا خواب..همیشه حواست بش باشه..الالخصوص دختر

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

۲ سالشه ماشاالله چه سر زبونی 😂😂💗

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙 حجاب زنان ما پلک های مردانمان است ، چشم که هرزه باشد هرچقدر هم حجاب داشته باشی همانطور که بخواهند تورا تصور میکنند 🍃 ( مخالفی ریپ نزن)  

منم دخترم پنج سالشه جدا شده تازگی همش اولش حالم بد بود و ناراحت بودم انگار یه تیکه از بدنم پیشم نبود الان دو هفته ای هست جدا میخانه خیلی بهترم ولی باز خابش میبره میرم سر میزنم پتوشو میکشم روش 

خیلی کار خوبی کردی باید کم کم عادت کنی هم برای خودش خوبه هم شما 😁من از الان دغدغم جا خواب پسرمه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید