2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد که انقد بی عرضه و بیخودم

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط وقتی سرپرستار یا سوپروایزر به زیردستاش توهین میکنه😐 واقعا ادم باوزش نمیشهچی شد که به خودشون همچ ...

اوندفعه سوپر فقط برای رنگ شلوار یکی کلی بهش حرف زد 

رنگ مثلا به‌جای سرمه ای ،مشکی بود فقط هم همون روز به دلیل مشکلش

جلوی همه

کلا من توی چنتا بیمارستان که بودم ۷۰ درصد پرستارا اصلا اخلاق خوبی ندارن فقط ۳۰ درصد خوبن

واقعا ۷۰ درصد و حتی حاضر نیستم یه لحظه باهاشون همکلام بشم

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

اصلا کادر درمان همینه 

یکی اینکه اگه بیمار سوالی داشته باشه جواب نمیدن

جواب هم بدن درست حسابی جواب نمیدن 

واسه کسی که تازه وارد این محیط شده خیلی سخته که باهاشون همسو بشه ولی به مرور بعد یکی دوماه همه چی اوکی میشه

خیلی قیافه میگیرن و تحقیر میکنن

بخشتو عوض کن..

اگه دوسال با این وضع اونجا بمونی اعتماد به نفست بیاد..

نمیدونم نرس متینو میشناسی یا نه تو یوتویوب کلیپ میزاره

میگه تو طرح سه تا بخش عوض کردم تا بالاخره با سوپروایزر و همکارا اخت پیدا کردم

اون وضعش خیلی خرابتر بود میگه حتی درگیری فیزیکی هم ممکن بود با همکارا پیدا کنم😂🤕

ذاتشون خرابه ک قیافه میگیرن من هیچوقت تو عمرموواس کسی قیافه نگرفتم

اخه من دیدم که این دخترای طرحی که میان اولش خیلی کیوتن،کارارو دقیق انجام میدن لبخند میزنن

چن ماه بعدش کاملا عوض میشن واسه ی یه ‌کار انجام دادن خودشونو میکشن جبهه میگیرن اخلاق ندارن پشت همدیگه حرف میزنن

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
اوندفعه سوپر فقط برای رنگ شلوار یکی کلی بهش حرف زد رنگ مثلا به‌جای سرمه ای ،مشکی بود فقط هم همون روز ...

اره واقعا عقده این خیلیاشون نمیدونم چرا اینطورین واقعا

اینا از دانشجوییم همینطور عقده ای بودن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اصلا کادر درمان همینه یکی اینکه اگه بیمار سوالی داشته باشه جواب نمیدنجواب هم بدن درست حسابی جواب نمی ...

من همیشه جواب میدم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بخشتو عوض کن..اگه دوسال با این وضع اونجا بمونی اعتماد به نفست بیاد..نمیدونم نرس متینو میشناسی یا نه ...

میترسم بیفتم یحا بدتر از اینجا ولی بدی اینجا اینه کلا پرستار مرد نداره زنا خیلی خاله زنکن

اخه من دیدم که این دخترای طرحی که میان اولش خیلی کیوتن،کارارو دقیق انجام میدن لبخند میزننچن ماه بعدش ...

اونا ذاتشون از اولم خراب بوده پنهان میکردن 

چون جدیدا وارد شدی دلت میخواد کمک کنی

ن من دانشجوییمم همیشه جواب میدادم ولی بچه هامون از همون دوران بد حرف میزدن هم با ما هم با مریضا

کلا ادمای اینطوری با همکاراشون و خانوادشونم مشکل دارن