2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد که انقد بی عرضه و بیخودم

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه میگی کندی خیلی چیز طبیعی و نرمالی 

به مرور کار دستت میاد

بقیه باهات رفتار درستی ندارن به مرور اون هم حل میشه زیاد نگران نباش فقط کافیه روحیه اتو حفظ کنی و به تلاشت ادامه بدی

راه میفتی کم کم وخودت هم میشی عین اونا عزیزم برای بقیه قیافه میگیری🤣نگران نباش همیشه اولش سخته

ولی رفتار پرستارا واقعا حتی با همکارای خودشون افتضاحه نمیدونم چشونه

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

وای منم تازه دستیاری دندانپزشکی یاد گرفتم حدود دوماه هست کلی طول می‌کشه از دندون بیماران عکس بگیرم 

بعضی کارا رو هم دکترا به دستیارای قدیمی میگن انجام بده من خیلی کندم

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
خب تازه یه هفته اس شروع کردی کاملا طبیعیهمشکل از همکاراته که کمکت نمیکنن چون بالاخره خوشونم طرحی بود ...

خیلی قیافه میگیرن و تحقیر میکنن 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
منم همینم کلا تو زندگیم همه کارام همینه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️تازگیا حتی به غذا درست کردن هم نمیرسم قبلا می ...

خب ولی پز میدن ک تندن امروز چند تا خطای پزشکی کردن من هی فکر میکنم باید چیکار کنم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اشکال ندارع طبیعی هست که کند باشی هنوز روند کار برات مشخص نشده من معلمم سال اول خدمتم همش دور خودم م ...

دقیقا دور خودم میپیچم اصلا نمیتونم یچیزی بخورم همش سرپام

راه میفتی کم کم وخودت هم میشی عین اونا عزیزم برای بقیه قیافه میگیری🤣نگران نباش همیشه اولش سختهولی ر ...

ذاتشون خرابه ک قیافه میگیرن من هیچوقت تو عمرموواس کسی قیافه نگرفتم

راه میفتی کم کم وخودت هم میشی عین اونا عزیزم برای بقیه قیافه میگیری🤣نگران نباش همیشه اولش سختهولی ر ...

فقط وقتی سرپرستار یا سوپروایزر به زیردستاش توهین میکنه😐 واقعا ادم باوزش نمیشه

چی شد که به خودشون همچین اجازه ای دادن؟

کی رو میگی؟😂

همینی ک عین خودم طرحیه یماه زودتر اومده خیلی بدبرخورد میکنه با خانواده ها هم دعواش میشه کلا صداش تو مخی و اشغالیه

اونروز با همراهی دعواش شد من رفتم جداشون کردم

کاش نمیرفتم کار ب حراست میکشید ادم میشد

فقط وقتی سرپرستار یا سوپروایزر به زیردستاش توهین میکنه😐 واقعا ادم باوزش نمیشهچی شد که به خودشون همچ ...

ن سرپرستار توهین نمیکنه اتفاقا هرچی بی سواد تر و اسکول ترن بیشتر قیافه میگیرن وگرنه اونایی ک با سوادن کمک میکنن

شانسم ب این بی سوادا میفتم ک هر روزم ی خطای پزشکی ازشون سر میزنه