2777
2789

پرستار طرحی ام بخش ویژه افتادم امروز ۳ تا مریض بهم دادن همش کارام طول میکشه میخوام همرو دقیق و کامل انجام بدم سرویس میره ب سرویس نمیرسم امروزم نرسیدم 

سوالم از بقیه میپرسم واسم قیافه میگیرن یا بد برخورد میکنن اون کارایی ک نمیدونم چیکار کنم رو

همه تند و تند کاراشونو میکنن من خیلی کندم

یک هفتس میرم

هر روز دارم گریه میکنم وقتی میرم خونه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برنامه ریزی کن خب .حواست ب تایم باشه

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

خوب شما دارید روند طبیعی ی چیزی رو طی میکنید، محیط جدیده، شرایط جدیده باید زمان بدین تا روی روال کارها بیفتید، 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
راه میفتی کم کم.محیط بیمارستان همکاراش خوب نیستن کفش فولادی بپوش

واقعا ادمای اشغالین

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
شما دانشجویی یا تموم کردید من سوال داشتم میتونم ازتون بپرسم؟

تموم کردم

خب تازه یه هفته اس شروع کردی کاملا طبیعیه

مشکل از همکاراته که کمکت نمیکنن چون بالاخره خوشونم طرحی بودن باید ذرکت کنن الان🫤🫤🫤

اینکه کندی هم طبیعیه طول میکشه تا دستت بیاد روال بخش

طبیعیهگریه ندارهراه میوفتیحالا یه ماهم از سرویس جا بمونیخودتو ضعیف نشون نده بقیه سوارت شن

دختره یجوری برخورد میکنه انگار کی هست حالا همش خطاهای پزشکی میکنه واس ما قیافه میگیره هر روز یک خطا انجام میده!امروز تحویل شیفت اعصابمو بهم ریخت 

منم همینم 

کلا تو زندگیم همه کارام همینه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تازگیا حتی به غذا درست کردن هم نمیرسم 

قبلا میتونستم تو 20 دقه کلیییی ظرف بشورم 

الان 2 ساعت طول میکشه با تعداد کمتر 

نمیدونم اصلا چه مرگم شده 

درسامم همینطور 1 صفحه میخونم 3 ساعت کامل میگذره 

به هیییییچی نمیرسم اصلا 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
2810