2777
2789
عنوان

بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 74 پست
ببخشید عزیزم میتونم بپرسم مشکل تون چی بود

من خودم تنبلی داشتم، ضخامت رحمم خییییلی کم بود، یعنی روز 14 پریودی که باید بالای شش و هفت باشه من از پنج بالا نمیرفت همون ماهی هم که حامله شدم پنج بود، شوهرمم واریکسول داشت که دوسال قبلش عمل کرده بود، همه دکتری رفتم نشد حتی دوبارم ای یو ای کردم تا اینکه خانم دکتر رو تو اینستا پیدا کردم شوهرم گف پیامش بده من دیگه میخاستم برم ای وی اف گفتم ولش کن اینهمه حضوری رفتم حتی ای یو ای کردم نشد، انلاینی توقع داری بشه گف حالا یه پیامش بده ببین چی میگه، خیلی زور شد منم پیامش دادم وقتی دارو داد به شوهرم گفتم ولکن این داروهاش خیلی فرقی نداره یا دکترای قبلی من نمیگیرم که خودش رف گرف و مجبورم کرد گفتم حالا که انقد میگی این سه ماه هم داروهاش استفاده میکنم نشد دیگه بعد عید میرم ای وی اف، که خواست خدا همون ماه اول شد، من برج هشت حامله شدم

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم تنبلی داشتم، ضخامت رحمم خییییلی کم بود، یعنی روز 14 پریودی که باید بالای شش و هفت باشه من از ...

مبارکت باشه

ممنونم که گفتی

اسم دکتر چی بود

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
من خودم تنبلی داشتم، ضخامت رحمم خییییلی کم بود، یعنی روز 14 پریودی که باید بالای شش و هفت باشه من از ...

ای قربون خدا برمممم.. خوشحال شدم برات شوهر من بیخیاله میگه نشد نشده دیگه اما من شرایطم خاصه هر ماه ممکنه دیگه نشم... البته اونم از خرج و مخارج خسته شده میگه قسمتت نیست بیخیال اما من نمیتونم

گفتم عزیزم برات

ببخشید عزیزم من با کاربر دیگه ای بودم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
اسمش و ادرسشو بهم میدی عزیزم

عزیزم ایشون تهرانه بخدا من ادرسشو بلد نیستم، از اینستا پیداش کردم همه چیزش تو اینستا هس برو اسمشو بزن میاد بالا پستاشو ببین خودت تصمیم بگیر بدرد میخوره یانه ولی من میگم یه امتحانی بکن، پست قبلیم بخون من چجوری شد که پیامش دادم ببین دلت میخاد توام پیامش بده، دکتر مهرنوش امیری 

فقط پیوی جواب نمیدن برو هایلایت ارتباط با ما رو پیدا کن بزن روش سایت پیام دادنش میاد بالا یزو تو اون سایت پول ویزیت بده و سریع هم جواب میدن

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
مبارکت باشهممنونم که گفتیاسم دکتر چی بود

ففداتشم انشالله شماهم دست خالی از پیشش برنگردی

دکتر مهرنوش امیری 

ففداتشم انشالله شماهم دست خالی از پیشش برنگردیدکتر مهرنوش امیری

قربون محبتت

خدا عزیزانت رو برات حفظ کنه ان شاءالله

ای قربون خدا برمممم.. خوشحال شدم برات شوهر من بیخیاله میگه نشد نشده دیگه اما من شرایطم خاصه هر ماه م ...

نه بیخیال نشو اصلا، منم دیگه از همه جا ناامید بودم واقعا و دیگه گفتم نمیخام، ولی استرسو دور کن از خودت لامصب این استرسه خیلی تاثیر منفی داره، من نصف بیشتری هم که حامله شدم بخاطر این بود که بیخیال شده بودم و میگفتم اینبارم نمیشه، ولی اون ته ته دلم یه امیدی داشتم که تستم همون ماه مثبت میشه، انشالله دست خالی برنگردی از پیشش و بیای اینجا منو ریپلای کنی و خبر خوش حاملگیتو بدی من برات ذوق کنم😍

قربون محبتتخدا عزیزانت رو برات حفظ کنه ان شاءالله

عزیزمی، انشالله خبر خوشحالی رو ماه دیگه بیای همینجا بهم بدیا😍😍😍

2810