2777
2789
عنوان

بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 74 پست

من ار سفره حضرت رقیه جواب دیدم 

خودتو و شوهرت تنهایی بشینن پای سفره حضرت رقیه روضه حضرت رقیه و روضه علی اصغر دانلود کن با بدن و خانه پاک و با طهارت وضو گرفته با دلی شکسته ازش بخواه 

باید خلوص نیت داشته باشین جواب میده 

لقمه نان و خرما 

لقمه نان و پنیر سبزی یا خیار هر کدوم که داشتی 

ماست 

برنج و عدس خشک  که طی سال کم کم به غذاهات اضافه کنی برکت بیاره به زندگیت 

میتونی بیسکویت ساده هم بزاری نبود نمیخواد 

دقت کن خلوص نیت و سفره ای از مال حلال باید باشه و خودت و شوهرت غسلی به گردنتون نباشه 

میتونی این دو روضه رو از میثم مطیعی دانلود کنی خیلی خوبه و دل آدم برای مظلومیت امام حسین و رقیه جان و علی اصغر واقعا میشکنه 

آخر سر زیارت عاشورا هم بخون پای سفره 

میتونی به خانواده خودت و همسرت هم از چیزهای رو سفره بدی و برای خودتون هم میل ‌کنین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دورت بگردم مممنونم کلیییی ازت خدا برات نگهش داره

فداتشم عزیزم انشالله خدا به هرکی بچه میخاد بده یه حق امام رضا که پسفردا شهادتشه

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
نه من پیام همین دکتر دادم انلاینی ویزیتم کرد برا سه ماه دارو نوشت، همون ماه اول شد که هنوز امپولای ی ...

ببخشید عزیزم میتونم بپرسم مشکل تون چی بود

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
جدی؟ایشالله خدا بهش تن سالم همیشه بده و خوشبختی

رفتم سفره حضرت رقیه، لباس علی اصغر دادن بهم که تا سال بعد منم بچه دار شم، که خدا خواست و شدم انشالله امسال دیگه باید نذرمو ادا کنم

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥

من آقا حضرت مهدی متوسل شو.من هرموقع ازشون چیزی میخوام دست رد نمیزنن

نذر بچه دار بشی ببریش جمکران.واسه سلامتیشون صلوات بفرس

ایشالا خ زود بچه دار میشی گلم

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
قربون امام رضا برم ضامن زندگی من از اولین روز ازدواجم بوده تا الان به لطفو ضمانت امام رضا ۲تابچه دار ...

خدابرات نگهشون داره منم بخدا خیلی خدا خدا میکنم خودم ساداتم بخدا تمام سعیمو میکنم مردمو خوشحال کنم اما خودم حالم بده خیلی تنهام و خیلی ناراحتم همش گریه میکنم.کل محرم التماس کردم سرنمازم همه جذ اما دریغا

من رحمم مشکل داره تنبلی تخمدان پرولاکتین بالا یائسگی زودرس گرفتم و کلا تخمک گذاری ندارم با داروهم ند ...

عزیزم خدا بزرگه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹