2777
2789
عنوان

نمیدونمممم خوشحال باشم از اینکه باردارم یا ناراحت

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 60 پست
بعد عروسی اگه نگن چرا زود بدنیا اومد خوشحالم باش

بگن اصن مگه مهمه 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشحال باش. کسی که متوجه نمیشه فعلا بارداری. بعد عروسی هم که ۹ بعد بچه میاد.  می‌دونم شاید به این فکر کنی که از زندگی اولش هیچی نفهمیدی و فلان. ولی خوب میتونی به این فکر کنی که سالمی و بچه دار شدی به راحتی  تازه بعدا به بچتم دیگه نمیگه مامان عروسیت من کجا بودم🤣

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

نگهدار گناه دار جوجه نهایت میگی شب عروسی شد 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

نگهدار عزیزم ... بچه خدا خواسته یه نعمته .... بعدم کار غیر شرع که نکردی ...زبونت پیش کسی کوتاه نباشه....

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

خواهرم تو عقد باردار شده بوده و ب هیچکس نگفتن و زنوشوهر تصمیم گرفتن سقطش کنن و کردن 

خواهرام تا چندین سال باردار نمیشد جوری ک هروز التماس خدا میکرد بهش بچه بده با کلی دارو و فلان باردار شد ولی قلب بچس ایست کرد و بازم مجبور شد سقط کنه و بعد اون بازم دوسال باردار نمیشد بازم گریه و زاری تا خدا بهش گل دخترشو داد 

ب نظرم خدا قهرش میاد وقتی ناشکری کنی و نعمتی ک بهت داده رو قدر ندونی 

2810