2777
2789
عنوان

من حساسم یا بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 42 پست
نفهمیدم چی نوشتی آخرش........از این ناراحتی ک زنه خواسته نفهمه کی هستش یا از این ک شوهرت باهاش حرف ز ...

زده به شوهرم گفته ببخشید من سرد جواب دادم نخواستم خانومت ناراحت بشه بگه این کیه .خب من ناراحتم که چه صنمی داری با این خانوم تو خیابون سلام علیک کردی که چی بشه آخه زنده خوشش نیومد انگار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من گفتم از دور رد شد ببینم آخه بازار بود این رفت جلوش با موتور نگه داشت

اصلا چرا می‌خواستید ببینیدش به نظرم خودتون حساسیت درست کردید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
اصلا چرا می‌خواستید ببینیدش به نظرم خودتون حساسیت درست کردید.

اعصابم خیلی خورده آخه چرا زنه من نبودم به شوهرم گفته ببخشید سرد جواب دادم که زنت ناراحت نشه

عزیزم الکی حساس نشو 

ی زمان زن داداشش بوده حتی یک روز ، این یعنی غریبه نیستن کاملا و آشنا هستن ، خب طبیعی سلام و علیک کنن.

اون خانم هم خودش میدون امکان داره شما سوء برداشت کنی پس سرد جواب داده.

با این حساسیت خودت ذهن شوهرت رو داری به سمتی که نباید میبری.

به امید خیر شادی و برکت تو زندگی هممون 🙏💖
اعصابم خیلی خورده آخه چرا زنه من نبودم به شوهرم گفته ببخشید سرد جواب دادم که زنت ناراحت نشه

خوب فکر کرده حساس میشی البته از حق نگذریم شوهرتون آدم ساده‌ایه لزومی نداشت اینو به شما بگه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
عزیزم الکی حساس نشو ی زمان زن داداشش بوده حتی یک روز ، این یعنی غریبه نیستن کاملا و آشنا هستن ، خب ط ...

اخه شوهرمم انگار بدش نمیاد من ازون خانوم ناراحت نیستم چون در نبود من به شوهرم گفته سرد جواب دادم که خانومت ناراحت نشه شوهر خودم کم عقله 

اخه شوهرمم انگار بدش نمیاد من ازون خانوم ناراحت نیستم چون در نبود من به شوهرم گفته سرد جواب دادم که ...

اکثریت آقایون بدشون نمیاد با خانما دیگه لاس ریز داشته باشن ، به نظر من وسواس نشون نده اصلا اونم در این حد مستقیم ، ولی خب حواست باشه . اینم بدون حساسیت ما خانما همیشه اوضاع رو خراب میکنه .

به امید خیر شادی و برکت تو زندگی هممون 🙏💖
شوهرت صداقت داره ک اومده حرف خانمه رو بهت گفته.....شایدم اصلا شوهرت این حرف از خودش گفته ....حتما خو ...

نه من دیدم که از دور در نبود من حرف میزدن شوهرمم برگشته گفته نه خانومم حساس نیست 

2810