2777
2789
عنوان

من حساسم یا بیاین توروخدا

371 بازدید | 42 پست

اینجا تاپیک زدم چند وقت پیش همسرم کار فنی می‌کنه رفته بود خونه یکی از زنای همسایه کولر درست کنه رفته بود زنه شربت تعارف کرده بود رفته نشسته بود  و حالا بماند.این خانم قبلا نامزد برادر شوهرم بوده خیلی سال پیش جدا شدن حالا دیروز رو منو رد شدیم شوهرم گفت فلانی بود گفتم عه رد شو دوباره من ببینمش خیلی دوست دارم ببینم چه شکلیه این خانوم

بگو

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه خانوم کامل فری فری بود حدود سی و نه ساله اینا.بعد یهو شوهرم ترمز کرد مثلا من برم مغازه الکی.با خانوم سلام علیک کرد منم کردم خیلی سرد جواب داد بعد من رفتم الکی تو مغازه کتونی ببینم شوهرم رو موتور بود زده هم تو خیابون با تلفن حرف میزد بعد من به شوهرم گفتم چقد سرد جواب داد شوهرم گفت زنده مثل اینکه من نبودم گفته من سرد جواب دادم یوقت خانومت ناراحت نشه بگه این کیه

حالا اومدم خونه با شوهرم دعوا کردم گفتم چرا رفتی جلوش ترمز کردی چه صنمی داری باهاش آخه انقد اعصابم خورده شمارش هم اونموقع سیو کرده بود تو گوشیش که سر اونم دعوا کردم که چرا سیو کردی اخه

خانومه الان مجرده؟

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!