2777
2789
عنوان

من حساسم یا بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 42 پست
اکثریت آقایون بدشون نمیاد با خانما دیگه لاس ریز داشته باشن ، به نظر من وسواس نشون نده اصلا اونم در ا ...

اره دقیقا اینم بدش نمیاد .به چی حواسم باشه توروخدا بهم بگو تا الان نخوابیدم دوتا بچه کوچیک دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فدات نگران نباش شوهرت چطور مردیه پیش زمینه داره آیا یا تا بحال چیزی ندیدی ازش

نه چیزی ندیدم یکم ساده هست ولی حس نمیکنم بدش نمیاد با زنها لاس بزنه

اره دقیقا اینم بدش نمیاد .به چی حواسم باشه توروخدا بهم بگو تا الان نخوابیدم دوتا بچه کوچیک دارم

این که میگی خانوم بچه ۱۷سال داره و نخواسته شما ناراحت بشی مشخص سرش به زندگیش  و خانم موجهی هست اگر هم با همسرت حرف زده اولا حرف خاصی نبوده دوما احتمال داره بخواد ی خبری از برادر شوهرت بگیره اونم از سر کنجکاوی بدون زندگی اون چی شد و آیا جدا شدنش تصمیم درست بوده یا نه.

حواست باشه با وسواس و حساسیت الکی خودت شوهرت نندازی سمت خانما دیگه این زمونه به اندازه کافی شرایط و باز گذاشته برای خیانت و اصلا اعتماد به نفست پایین نیار.

به امید خیر شادی و برکت تو زندگی هممون 🙏💖

عزیزم به هیچی لازم نی حواست باشه بسپارش فکرت دغدغتو شوهرت و ب پروردگار دوعالم یک لیوان آب چند تا صلوات روش بفرست بخور