2777
2789
عنوان

غصه مرگ جنین در ماه نهم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 95 پست

منم خودم تجربه سقط داشتم

تو اوج خواستن بچه بعد چند هفته که فهمیدم باردارم سقط شد

همیشه یه گوشه تو ذهنم هست

ولی خدا دوباره بهم بخشید

خدا دوباره برش میگردونه بهت شک نکن

خودتو نباز . 

منم دخترمو یه ماه پیش عمل کردم وقتی فقط سه ماهه  بود

من بعد ده سال ،،یکهفتست که تصمیم گرفتم که واسه بچه دوم اقدام کنم و هرروز یه مورد سقط تو ماههای اخر بارداری چه تو دروهمسایه یا اینجا یا جاهای دیگه میبینم.بنظرم این یه نشونست واسه من .چون من اصلا تحمل اینجور اتفاقا رو ندارم

خدا به دلت صبر بده خواهر و بچه اولتو حفظ کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به این فکر کن که امانت خدا را پاک دوباره بهش برگردوندی.حکمت خدا بوده، همه زندگی ما امانت خداست،راضی ...

ممنون از دلگرمیت

واقعا از خدا طلبکار نیستم ولی کاش بیشتر بهم نظر کنه

دخترم فرشته بود و به قول شما پاک اومد و پاک رفت

ولی دلم برای تکوناش تنگ میشه

همش تهوم میزنم تو شکممه 

گاهی حس میکنم داره تکون میخوره

بعد نگاه میکنم میبینم شکمم صافهههههههه

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...

حق داری...من ۸ هفته سقط میکنم معمولا اما هروقت بچه های اون سن بارداریمو میبینم انگار ی لایه گردغبار میاد رو قلبم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
منم خودم تجربه سقط داشتمتو اوج خواستن بچه بعد چند هفته که فهمیدم باردارم سقط شدهمیشه یه گوشه تو ذهنم ...

امیدوارم که یه دختر سالم بهم بده

عزیزدلم چرا دختر گلتو عمل کردی؟ خیلی سختهتحمل بیماری و درد بچه 

الان خوبه حالش؟

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
حق داری...من ۸ هفته سقط میکنم معمولا اما هروقت بچه های اون سن بارداریمو میبینم انگار ی لایه گردغبار ...

فدک جان پیش دکتر متخصص سقط مکرر برو

من چون سقط نداشتم اطلاعاتم کمه

امیدوارم به زودی بچه سالمتو بغل بگیرییییب...

مادری تماما درد ه و‌ رنج

امیدوارم که یه دختر سالم بهم بدهعزیزدلم چرا دختر گلتو عمل کردی؟ خیلی سختهتحمل بیماری و درد بچه الان ...

درز جمجه جلوسرش مادرزادی بسته بود 

سرچ کن کرانیو

الان خوبه بهتره خداروشکر 

ولی من بارها مردم و زنده شدم

سخته ببینیش رو تخت بیمارستان 

من بعد ده سال ،،یکهفتست که تصمیم گرفتم که واسه بچه دوم اقدام کنم و هرروز یه مورد سقط تو ماههای اخر ب ...

نه عزیزم چون برای ما اتفاق افتاه لزوما برای بقیه نمیوفته

توکل کن و اگه دلت بچه دوم میخاد برو جلو و نترس 

فدک جان پیش دکتر متخصص سقط مکرر برومن چون سقط نداشتم اطلاعاتم کمهامیدوارم به زودی بچه سالمتو بغل بگی ...

من هم سقط داشتم هم شیمیایی هم نازایی شکرخدا هم بچه سالم

ولی خب با وجود پسرام بازم سقط شده ها ازارم میده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
درز جمجه جلوسرش مادرزادی بسته بود سرچ کن کرانیوالان خوبه بهتره خداروشکر ولی من بارها مردم و زنده شدم ...

میدونم ک ملاج جلوی سر موقع تولد بازه برای رسد بیشتر مغز

احتمالا اون بسته بوده

انشالا ک عملس با خیر و خوشی بگذره و در سلامتی کامل به زندگیش ادامه بده و چراغ خونه تو پر رنور تر کنه 

خدایا ب حق این روز خودت دل مادرها رو از خاطر بچه شون اروم کن با سلامتی و خوشبخت کردن اونا

نه عزیزم چون برای ما اتفاق افتاه لزوما برای بقیه نمیوفتهتوکل کن و اگه دلت بچه دوم میخاد برو جلو و نت ...

عزیزم من حاملگیم پرخطره.بخاطر همین نتونستم خودمو بعد ده سال راضی به بچه اوردن کنم.خودمم میترسم

امیدوارم هرچی خیرو صلاحه برات پیش بیاد

من هم سقط داشتم هم شیمیایی هم نازایی شکرخدا هم بچه سالمولی خب با وجود پسرام بازم سقط شده ها ازارم می ...

خداروشکر که بچه داری 

خدا حفظشون کنه در سلامتی کامل 

ممنون عزیزمبرام دعا کنبرای دخترم کلی کش و تل مو گیره خریده بودم همش اونا رو نگاه میکنم...

گل من

به خدا بسپار

هر چی ب صلاح هست، رقم میخوره

ان شاءالله گل دخترتون ، نوری هست جلو مسیر دنیا و آخرتتون

خوش بسعادتتون بخاطر تحمل این سختی

کم نبودن و کم نیستن افرادی مثل شما...

پس بدونین اینهای نورهایی هستن ک ما خودمون نمیدونیم

و وقتی خداوند حکمت اینها رو برامون روشن کنه، اونوقته ک مدام شاکر خدا میشیم و راضی هستیم ب قضا و قدر الهی...

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین
عزیزم من حاملگیم پرخطره.بخاطر همین نتونستم خودمو بعد ده سال راضی به بچه اوردن کنم.خودمم میترسمامیدوا ...

میفهمم خیلی سخته خیلی

فکر کردن ب استرس های دوران بارداری ادمو از پا مینداره

میدونم ک ملاج جلوی سر موقع تولد بازه برای رسد بیشتر مغزاحتمالا اون بسته بودهانشالا ک عملس با خیر و خ ...

اره عزیزم درسته 

یه پیشنهاد دیگه هم دارم 

حتما یه سر پیش روانشناس برو

خودت رو داغون نکن تو دوباره میخوای مادر بشی

بدنت رو ضعیف نکن با غصه و درد

2810