2777
2789
عنوان

غصه مرگ جنین در ماه نهم بارداری

2178 بازدید | 95 پست

مردادماه دخترمو تو هفته ۳۷ از دست دادم 

شب و روزم گریه است

دلم میخاد الان بغلم بود بهش شیر میدادم

دلتنگشسششششم

داغووون شدم با پر پر شدنش

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...

عزیزم

خداوند بهت آرامش بده

ان شاءالله بزودی دوباره اقدام ب بچه کنی و حال روحیت عوض بشه

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشالله زودتر جاش پر بشه برات

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خدا بهت آرامش بده واقعا سخته من تجربه سقط در شش هفتگی دارم واقعا خیلی برام غم انگیز بود انشاالله خدا به زودی دوباره بهت نی نی بده 🥹❤️

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢

دام گرفته و اشکم سرازیره

الان صبخ زود ۲۸ صفره ، یکماه پیش فکر میکردم که بعد ۲۸ صفر براش جشن میگیرم همه رو دعوت میکنم

نمیدونستم این روز دارم برای نبودنش گریه میکنم

و وسایلاشو جمع کردن از اتاقش..

آه دخترممنممممم

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
وای عزیزم من هیچ تجربه ای هز فرزند داشتن ندارم اما امیدوارم خدا به دلتون ارامش بده

ممنون عزیزم

برام دعا کن

برای دخترم کلی کش و تل مو گیره خریده بودم 

همش اونا رو نگاه میکنم...

چطور این اتفاق افتاد؟

هیچ

شب قبل خواب خیلی تکون میخورد مث همیشه 

صبح بیدار شدم صبونه خوردم تکون نخورد

...