2777
2789
عنوان

من تازه سقط کردم اینکه برم دیدن بچه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 87 پست
دوران جهالت تموم نشد؟؟؟این چه حرفی عزیزم خدا نوزادات رو بیامرزه

فداتشم عزیزم،

درد خودم کمه این خرافات هم بدتر اذیتم میکنه،

مثلا به چشمم دیدم که همسایمون بچش دنیا اومده بود از من رو برگردوند تا من بچه رو نبینم😭😭😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر همچین فکری بکنن که واقعا کوته فکرن. ولی من هم تجربه سقط داشتم. یادمه اولین باری که بعد از اون اتفاق رفتم دیدن نوزاد به دنیا اومده، بیش از همه خودم اذیت شدم و اومدم خونه همینجور گریه میکردم. دست خودم هم نبود.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
من خودم باشه تا میتونم طرف رو دلداری میدم ولی بعضیا هنوز به این چیزا اعتقاد دارن

قبول دارم متاسفانه من خودم باردار ک شدم ی نفر بم گفت خیلی مراقب باش ممکنه عین مامانت هی سقط کنی یا ب مادرشوهرم گفتن اینو چرا گرفتید برا پسرتون یوقت بچه دار نمیشه من عقد بودم اون زمان !مردم بعضیاشون نعوذ باالله بجای خدا هم میخان تصمیم بگیرن و قضاوت کنند

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
عزیزم این چه حرفیه هرکسی ممکنه بااخلاق شریک زندگی جور نشن و ازهم جدا بشن انشا..موقعیت بهتر و زندگی خ ...

ممنونم گلم ولی حقیقته و حقیقت تلخ دوست ندارم بعدا اگه اتفاقی افتاد تقصیر من بندازن

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
آره خودم که داغونم، هرجا نوزاد میبینم همینجوری اشکام میریزه

الهی بمیرم واسه دل پر دردت عزیزم ،ان شالله به حق شهدای این شب به زودی خدا بهت اولاد سالم و صالح بده 🥰

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
اگه فکر میکنی اعتقاد دارن نرو من خودم طلاق گرفتم تو عقد هیچکی شرکت نمیکنم

ای خواهر خرافه پرستی دوروبرمون پره دیگه،

من خودم عقدم دوست صمیمیم که طلاق گرفته بود رو خودم آوردم کنار خودم

ممنونم گلم ولی حقیقته و حقیقت تلخ دوست ندارم بعدا اگه اتفاقی افتاد تقصیر من بندازن

اونا که خرافاته ولی اینکه حوصله حرف و حدیث بعدش رو ندارین چیزی شد بندازن گردن شما مشخصه دختر عاقلی هستین وگرنه همشون خرافاته و این قضیه طلاق هم من اولین بار میشنوم

عزیزم ناراحت شدم برات اما خب یه چیزی بگم حالت بهتر میشه 😇بچه بار رفته پاش تو شکم مادرشه،طی دو سه م ...

ممنون عزیزدلم،

تا نیاد تو دلم آروم نمیگیرم، خودمو میشناسم تا آخر عمر میشینم و براش اشک میریزم

ای خواهر خرافه پرستی دوروبرمون پره دیگه،من خودم عقدم دوست صمیمیم که طلاق گرفته بود رو خودم آوردم کنا ...

یعنی چی عقدی هنوز عروسی نکردین

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷