2777
2789
عنوان

دانشکده فنی حرفه ایی خوبه بنظرتون❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 3738 بازدید | 60 پست
بقیه دانشگاههم میتونی بری ک معتبرترن فنی حرفه ای زیاد شاخ نیست

خب رتیم شده ۱۰ هزار

گفتن روزانه دانشگاه خوب نمیاری

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
من رتبم شده ۱۰ هزارراستش گفتن روزاته دانشگاه خوب نمیاریمنم نمیخام برم شبانهگفتن برو فنی حرفه اییحقیق ...

اگه هنوز مهلت ثبت نامش هست ثبت نام کن، بعدا سراسری و فنی هر کدوم بهتر اوردی و بیشتر دوست داشتی برو.

نصیحت امشب: همیشه چندتا راه داشتن بهتر از یه راه داشتنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هنوز مهلت ثبت نامش هست ثبت نام کن، بعدا سراسری و فنی هر کدوم بهتر اوردی و بیشتر دوست داشتی برو.ن ...

واوو

چ جمله ایی

خدا خیرت بده

ولی میترسم واقعا

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
واووچ جمله اییخدا خیرت بدهولی میترسم واقعا

😁💜

نترس و خودتو هم هیچوقت سر کنکور و انتخاب رشته پاره نکن. هر کاری به دلت هست همونکارو بکن(جز پارگی)هیچ دانشگاهی هم هیچ آش دهن سوزی نیست و همه جا خوب و بدش قاطیه. هر دانشگاهی هم رفتی عشق کن و لذت ببر که دانشجویی هم عالمی دارد.

پایان نصیحت ها😂🤭

😁💜نترس و خودتو هم هیچوقت سر کنکور و انتخاب رشته پاره نکن. هر کاری به دلت هست همونکارو بکن(جز پارگی ...

راستش من رتبم فک نکنم اونقدرم بد شده باشه

ولی بهم میگن نه هیجی نمیاری و باید بری شبانه دولتی بخونی

ولی خب شبانه نمیخام روزانه اولویتمه

یکی گف رو فنی حرفه ایی فکر کن

جالا میدونم ک اونجا قبول میشم و چون نزدیکه برام راحت تره

ولی یزره ترس دارم ، نکنه بگن هیچی قبول نشده  یا نتونسته

رتبمم ۱۰ هزار شده

راستش من رتبم فک نکنم اونقدرم بد شده باشهولی بهم میگن نه هیجی نمیاری و باید بری شبانه دولتی بخونیولی ...

حرفای دیگران که میگن نمیتونی و نمیشه و سخته و کمه و فلانه و بیساره رو وللش. اگه مهلت ثبت نام داره هنوز، هم اینو ثبت نام کن، هم اونو انتخاب رشته کن و هم هم های دیگه

اگه روزانه سراسری اوردی که برو، اگه نه فنی رو زاپاس داری. بعد بین دانشگاه هاش هم میتونی هرکدوم قبول شدی تحقیق کنی خاص همون دانشگاه و هرکدوم بهتره رو بری

حرفای دیگران که میگن نمیتونی و نمیشه و سخته و کمه و فلانه و بیساره رو وللش. اگه مهلت ثبت نام داره هن ...

فنی هم از سراسری میخام برم راستش

مهلت ثبت نامم همون با سرااسری میزنم هست هنوز

اینو دیگه نمیدانم. اطلاعاتم تموم شد🤭فقط هرکاری میکنی چند تا راه داشته باش نه یدونه

ممنونم‌ازت❤️🫂

ننیدونم هرچی ردم قبول نکردچند تا ملکه ایم زدم هیجی قبول نکردیه مستند بود یهو گفت ملکه الیزابت منم یه ...

عجبب

لبخندش فقد😂

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
عجببلبخندش فقد😂

😂😂

منم حسابداری ملی مهارت تهران رو زدم

حس میکنم قراره همکلاسی شیم😂

)کاربری دست دونفر(مامان و دختر) بود الان دست منه(دختر))ارزش آدما به اندازه چیزیه که دوست دارن...یکی که عشقِ ماشینه ارزشش اندازه ماشینه...یکی که دیوونه ی طلاس ارزشش به همون اندازه اس...یکیم که عاشق خداست ارزشش بی نهایته...نمیدونم کی قراره از ته دل بخندم و خوشحالی و خندم بشه چسبِ زخمِ زخمای قبلیم ولی میدونم میشه امسال سالِ موفقیتمه...مامان میدونم  حواستون بهم هست میدونم نگام میکنین و خیلی شبا که با گریه میخوابم بغلم میکنین حس میکنم صداتونو که هی بهم میگین امید داشته باشم بالاخره تو زندگیِ منم بهار میشه...میدونم...ممنون که اجازه دادین دوستتون داشته باشم(مامانِ هممون:حضرت فاطمه (س))یه دهه هشتادی که تجربه هاش خیلیییی بیشتراز سنشه شاید دهه هاا تفاوت🙂👌🏻عاشقِ دردا و محدودیتا و نشدن های زندگیمن...اونا قوی کردن منو...غمگین ترین فعل:نشدن🙂...آینده ی مبهم...بااینکه تو قایق تنهام و یه اقیانوسِ طوفانی روبه رومه پاروم شکسته اما میجنگم باید بجنگم تنها راهم اینه...اگه میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستین که انرژیش ده برابر به خودتون برمیگرده....زیر۱۸سال(چه سنی چه عقلی)نه ریپ کنه نه بیاد تاپیکام😒برید توهمون تاپیکای درس و مشق خودتون😒عاشقِ لیلایِ بینهایت❤🙃از دیار امام رضا(ع)
منم حسابداری ملی مهارت تهران رو زدمحس میکنم قراره همکلاسی شیم😂

شریعتی؟؟؟

فک نکنم بیارم

شریعتی؟؟؟فک نکنم بیارم

چند رتبت مگه؟

)کاربری دست دونفر(مامان و دختر) بود الان دست منه(دختر))ارزش آدما به اندازه چیزیه که دوست دارن...یکی که عشقِ ماشینه ارزشش اندازه ماشینه...یکی که دیوونه ی طلاس ارزشش به همون اندازه اس...یکیم که عاشق خداست ارزشش بی نهایته...نمیدونم کی قراره از ته دل بخندم و خوشحالی و خندم بشه چسبِ زخمِ زخمای قبلیم ولی میدونم میشه امسال سالِ موفقیتمه...مامان میدونم  حواستون بهم هست میدونم نگام میکنین و خیلی شبا که با گریه میخوابم بغلم میکنین حس میکنم صداتونو که هی بهم میگین امید داشته باشم بالاخره تو زندگیِ منم بهار میشه...میدونم...ممنون که اجازه دادین دوستتون داشته باشم(مامانِ هممون:حضرت فاطمه (س))یه دهه هشتادی که تجربه هاش خیلیییی بیشتراز سنشه شاید دهه هاا تفاوت🙂👌🏻عاشقِ دردا و محدودیتا و نشدن های زندگیمن...اونا قوی کردن منو...غمگین ترین فعل:نشدن🙂...آینده ی مبهم...بااینکه تو قایق تنهام و یه اقیانوسِ طوفانی روبه رومه پاروم شکسته اما میجنگم باید بجنگم تنها راهم اینه...اگه میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستین که انرژیش ده برابر به خودتون برمیگرده....زیر۱۸سال(چه سنی چه عقلی)نه ریپ کنه نه بیاد تاپیکام😒برید توهمون تاپیکای درس و مشق خودتون😒عاشقِ لیلایِ بینهایت❤🙃از دیار امام رضا(ع)
2810