2777
2789
عنوان

چهارصد و سه پرچم بالاااا 😍😍❤️❤️❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من نفهمیدمخب کسی که پارسال پزشکی و دندون قبول شده چرا امسال باید کنکور بده و انتخاب رشته کنه؟

نیلگون سپاس رتبه تک رقمی 402 (فکر کنم نفرچهارم) دوباره کنکور ثبت نام کرده بوده با تراز پارسالش چون از انتخاب پزشکی پشیمونه میخواسته بره دندون که خداروشکر نتونست حق بچه های امسال رو بخوره و حق نداره انتخاب رشته کنه همینجوری تعداد زیادی از پارسالیا کنکور ثبت نام کردن برای رشته بهتر رتبه بچه های امسال رو خراب کردن 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
الان چخبر شدع؟ قرارع رتبع ها جا ب جا بشن؟

مصوبه اومده ترازسیوی پشت کنکوری رو همترازی میکنن و رتبه کشوری و منطقه‌شون عوض میشه تا حق کسی خورده نشه دانشجوهای فرصت‌طلب ترازسیوی هم حذف شدن

اینا عقده ای و فرصت طلب بودن خداروشکر حذف شدن

خیلی خودخواهیه یکی نبود بهش بگه میخواستی همون پارسال خوب فکر کنی دندون بری نه که از حق بچه های امسال بزنی برای خودت یکی دونفرم نبودن ی جا خوندم 20هزارتراز سیوی داریم که دانشجو هستن برای شهر و رشته بهتر شانسشون رو امتحان کردن براشونم مهم نبوده بچه های امسال تلاش کردن و اینا خودشون پارسال حقشون رو گرفتن 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
خیلی خودخواهیه یکی نبود بهش بگه میخواستی همون پارسال خوب فکر کنی دندون بری نه که از حق بچه های امسال ...

اره بخدا پا رو انداختن رو پا گفتن بریم فقط ی ثبت‌نام کنیم مفت خوری کنیم بی‌هیچ تلاشی 

خداروشکر سوختن 

راستی شما قصد دارین کنکور تجربی بدین؟

مشاورم گفت با کنار رفتن اینا، با تراز ۸۵۰۰ به بالا راحت تعهدی میارین دیگه نگاه رتبه‌هاتون نکنین 😍

پارسال یکی از نزدیکانم با تراز ۸۵۰۰ و خورده منطقه دو  تعهدی نیاورد!  شما منطقه ۳ هستید؟؟

خب من تموم تعهدی های استانم میزنم🥺🥲 دیگه چ کنم بهترین حالتش همینه

اعه خانوم دکتر آینده اون تاپیکت ک زدی و دیدم و خیلی ناراحت شدم اما حالا امیدوار باش چون سیویا کنار میرن و ظرفیتام خیلی زیاد شدهه 💕💙🌱

بخند   
2810