دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بچه ها من نفهمیدمخب کسی که پارسال پزشکی و دندون قبول شده چرا امسال باید کنکور بده و انتخاب رشته کنه؟
نیلگون سپاس رتبه تک رقمی 402 (فکر کنم نفرچهارم) دوباره کنکور ثبت نام کرده بوده با تراز پارسالش چون از انتخاب پزشکی پشیمونه میخواسته بره دندون که خداروشکر نتونست حق بچه های امسال رو بخوره و حق نداره انتخاب رشته کنه همینجوری تعداد زیادی از پارسالیا کنکور ثبت نام کردن برای رشته بهتر رتبه بچه های امسال رو خراب کردن
تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم
خیلی خودخواهیه یکی نبود بهش بگه میخواستی همون پارسال خوب فکر کنی دندون بری نه که از حق بچه های امسال بزنی برای خودت یکی دونفرم نبودن ی جا خوندم 20هزارتراز سیوی داریم که دانشجو هستن برای شهر و رشته بهتر شانسشون رو امتحان کردن براشونم مهم نبوده بچه های امسال تلاش کردن و اینا خودشون پارسال حقشون رو گرفتن
تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم