2777
2789
عنوان

طوبی چرا عن بازی دراورد

| مشاهده متن کامل بحث + 22899 بازدید | 1642 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا می دونی چی جالبه هنوز سوجان تموم‌نشده اون جا تو آی فیلم پیام می دن که بعد ماه وپلنگ یوجان را پخ ...

مصطفی تو طوبی با امین زندگانی تاتر داره کار می‌کنه عکساشون تو پیج گذاشته بود

حالا می دونی چی جالبه هنوز سوجان تموم‌نشده اون جا تو آی فیلم پیام می دن که بعد ماه وپلنگ یوجان را پخ ...

گاندو هم انگار قراره فصل جدیدش میاد مونده بچه مهندس و از سرنوشت

همین طور فصل جدید مهیار عیار وآژانس دوستی وودودکش وبهترین تابستان من وهمین طور فصل جدید آقای گرفتارم که درحال ساخت هست منتها باعنوان‌خانواده خوشبخت درواقع به دلیل ترویج فرزند آوری به خاطر وجود بجه های زیاد اسمش را به جای آقای گرفتار عوض کردند گذاشتند خانواده خوشبخت کاش فصل دوم نفس وکاش فصل دوم خط قرمز را هم می ساختندوالبتع قبلا شنیده بودم که فصل جدید سریال سرنخ هم‌قراره ساخته بشه.

از سرنوشت که بعیده اون‌سهراب که دیگه رفته نمایش خانگی حتما دیگه تو کلاسش نیست برگرده تلویزیون روزبه حصاری هم که دیگه خم بازی تنابنده ونوید محمد زاده شده اونم همین طور مگر اینکه برای تلویزیون به کار الف مثل رویای نیمه شب باشه که بازی کنه.

فقط من موندم حالا که تو صدا وسیما به قول خودشون نهضت دنباله سازی شروع شده چرا دنباله برف بی صدا می ب ...

میگما ثریارو حواست هس بهش چ لباسای کوتاهی همش کت شلوارمیپوشه والاتوصداسیمااینجوری نمیپوشیدن اصلااینجوری اینم مث عقده ای همششش کت شلواره تنش 

میگما ثریارو حواست هس بهش چ لباسای کوتاهی همش کت شلوارمیپوشه والاتوصداسیمااینجوری نمیپوشیدن اصلااینج ...

خب سریال مربوط به زمان شاها البته طلا هم همین طوره والبته تو سریالهای دیگه زمان شاهی هم آزاد تر هستند البته تو بعضی از سریال های غیر زمان شاهی مت دیدم بلوز شلوار می پوشیدند اتریش غریبه بود کخ رویا جاوید نیا توش بلوز شلوار که شلوارجین تنگ پاش بکد یاشامرک تو فصل سوم سرزمین مادری تو خونش بلوز وشلوار لی تنگ بود تازه اونا ‌خ موهاشون بیرون بود یا تو سریال روزهای ابدییا تو دهه هشتاد سریال دهه فجر شب چراغ م هم با کتوشلوار وکلی هم آرایش داشتند وگلو وگردنشونمگ معلوم بود وخیلی وضعهای بد تازه همین به تازگی هم یه پویش اعتراضی تو خبرگزاری فارس برای همین پوشش بازیگران سریال غریبه وبرنامه عمارت پویش اعتراضی راه انداختند تو سریال همبازی هم که دولت زاهدی مانتوی مشکی خیلی کوتاه می پوشید پارسالم یک سریال بود شبکه سه تو مشهد اسمش یادم رفته جی بود بازیگرش همین مانتوش مانتو کتی کوتاه بود مثلا تو تیزر قشنگ نشون می دادند آماتور سریال یک طوری نشون دادند که خیلی معلوم نباشه کلا من دیدم سریالهایی تو تلویزیون بلوز شلوار داشتند منتها چون به اندازه خانکی همه گیر یعنی توهمه سریالها نبوده به چشم نیومدهولی کم هم نیستند اتفاقا چندروز میش غیر شماهم یکی دیگه همین مسئله را گفت که ثریا وطلا همش با بلوز سوارند ولی مت همینارا که به شما گفتم به اونم گفتم تازه اینا این قدر شلوارشان گشاده عین همون دامن می مونه.حجاب بازیگران درچشم باد تو روستاها که دیدید چقدر موهاشون از جلو وپشت بیرون بودکلاه پهلوی خیلی تیپاشون ضایع بود بلانشو یکی دوبار با کت شلوار بود لازم همیشه داشتند.

میگما ثریارو حواست هس بهش چ لباسای کوتاهی همش کت شلوارمیپوشه والاتوصداسیمااینجوری نمیپوشیدن اصلااینج ...

بعدم بیشتر ثریا تیپ مشکی میزنه خیلی معلوم نمیکنه خیلیم دوربین روش زوم نمیکنه که مشخص باشه ولی خلاصه بودند سریال های زیاد این طوری.

بعدم کلا تو سریالهای مثلا الف دریو سری موارد آزادترین سریال هفت سر اژدها هم الف ویژهبود وبرای همینم آزاد تر بودندبعدم‌اینکه به ه حال باید مثلا تفاوتش بت زنهای روستایی اون زمان معلوم بشه دیگهبعضی سریالهای زمان شاهی حجاب را رعایت نمی‌کنند عوصش پوشش را رعایت می کنند مثل د چشم باد بعصیاهم برعکس مثل این سریال حجاب را رعایت می‌کنند پوشش  را نه ولی ثریا دیشب یک بلوز شلوار یه سره پوشیده بود.

وای چقدر قربان وخانواده پر رو بی چشم رو وندیداد بدید هستند بعد اینکه پدر یوجان‌اومد دم خونشون عوض خجالت هم قربان هم پدرش خیلی حالت طلبکار وقلدر مآبانه به خودشون گرفتند مادرشون که ظاهرا میگفت اسکندر روی دیدن شمارا نداره بعد اینکه پدرسوجان رفت زید لب چرت وپرت میگفت چه افاده آیه حتما به خیالشون پسرشون قراره به مقام ومنصب برسه که این طور طلبکارانه برخورد میکننداون روزی که پسرشون خودشون راهم آدم خواب نکرد اون وقت حالشون جامیاد مادر قربان هنوز هیچی نشده چه افاده ای شده.