2777
2789
عنوان

طوبی چرا عن بازی دراورد

| مشاهده متن کامل بحث + 22861 بازدید | 1639 پست
من میرم کارگردان و به اتیش میکشم😂

عکس بچه های فخرالدین تو فضای مجازی من دیدم که پسر بچه سه ساله تو یک عکس طوبی رو پاش میخوابونه فکر کنم مدرسه بعد آنیه بچه دار نمیشه شایدم دوتاشون با هم میگیره

عکس بچه های فخرالدین تو فضای مجازی من دیدم که پسر بچه سه ساله تو یک عکس طوبی رو پاش میخوابونه فکر کن ...

خوب الان که از طوبی خواستگاری کرد 

چرا بره اول هنیه رو بگیره؟

بیکاره بی آرررر😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بود ؟؟؟

هیکی بابااون گرون بندی را که قبلا سهراب بهش داده بود وبعد سر یک قضایایی به سهراب پیش داد دوباره سهراب بهد اینکه آشتی کردند رفتیم خونشون به آرزو گفت بیا جلوپنجره که بعدش گرون بندش را پرت کرد انداخت بالا که دوباره آرزو بگیرتش را باز سانسور کردند.

باتوجه به اینکه هنوز فیلمبرداری ادامه داره وعکس های حدیدی که از پشت صحنه بیرون اونده فکر کنم پریزاد ...

من یک سری عکس از عروسی پریزاد و طوبی دیدم یک عکس از جهانگیر هم دیدم یک عکس از ساعد رو خاله اش تفنگ گرفته

این عکس را خودم قبلا دیده بودم وبارها راجع بهش تو این سایت جرف زدم ولی عکسبالایی زا که عکس عروسیشون نه احتمالا داره به خونوادش خبر عروسیش را نیده جالبه که خواهر فخرالدین خوشحاله چون قبلش گه ناراحت بود که فخرالدین آنیه را نخواست.