2777
2789
عنوان

طوبی چرا عن بازی دراورد

| مشاهده متن کامل بحث + 22861 بازدید | 1639 پست
گفت دوست تا آخر عمر مراقبم باشی با تا آخر عمر مال من باشی؟

ارع طوبی میخواست بره کویت بعد فخرالدین رفت دنبالش بهش گفت خیلی دوست دارم و اینا طوبی هم بهش گفت دوست دارم تا اخر عمر مراقبم باشی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بوده حالا؟ که سانسورش کردن

هیکی بابا بعد آشتی دربارشون وبعد اینکه سهراب کارش سامون گرفت رفت دم خونه آرزویتا که گردن بندی را که بهش داده بود وبعد آرزو به سهراب پس داده بود چون سهراب سریک قضایایی ازش ناراحت بودم خونشون داشت تلفنی با آرزو حرف میزد وبهش گفت که اومده در خونشون بعد آرزو اومد دم پنجره بعد ش سهراب دوباره گردن بند را می اندازه بالا که آرزو بگیره که این سکلتس بابا انداختم گردن بند سانسور میشه.

انقدر حرص خوردم فک کنم تا دوشبه دیگه سکته رو بزنم اولش اون انیه داشت به داداشش چی میگف؟

وای دقیقا بخدا اگه این آنیه  بزاره طوبی و فخرالدین باهم ازدواج کنن همچیو خراب میکنههههه اه

بابا چی شد . کارگردان مارو روانی کرد. فقط با طوبی ازدواج نکنه بقران من دیگه نمی‌بینم فیلمو .

البته نمیشه قضاوت کرد . اون قسمت بود طوبی کشتن من گفتم کشتن ولی اون سکانس رسید خودتون دیدین تغییر کرد . خدا می‌دونه ولی اگه با انیه افریته ازدواج کنه بخدا نمی‌بینم دیگه 

گفت دوست تا آخر عمر مراقبم باشی با تا آخر عمر مال من باشی؟

فخری گفت دوست دارم تا اخر عمر مراقبت باشم 

طوبی هم در جواب گفت منم دوست دارم تا آخر عمر مراقبم باشی

بیکاره بی آرررر😁