2777
2789
عنوان

مامانای تهرانی لوازم تحریر بچه هارو خریدید

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 44 پست
بازار بزرگ تهران شنیدم خوبه ساله پیش بخشه کیف فروشاش رفتم یه ۱۰۰ ۲۰۰ هزاری از جایه دیگه ارزون تر بود

آره ولی اونجاهم خیلی شلوغه. اون ۱۰۰ تومن، ۲۰۰ تومنم صرف وقت و هزینه ای که میکنیم و میریم بازار میشه بنظرم

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از د یجی میخرم 

هم قیمت بهتره

هم دردسر اتلاف وقت ندارم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

قمقه و ظرف غذا که بچه ها کلا کنار گذاشتن پارسال لقمهدیگه میرفت تو زیپ کیفا

اما لوازم تحریر خیابان حجاب رفتیم قیمت کیفا بالا بود 

اومدم بازار بزرگ دستفروش کیف گرفتم 280 خیلی خوب بود 

یه نمایشگاه هر سال باز مبشه تنوعش خوبهظرف و اینا زیاد نزار سنگینی کنهاز این کیسه هایی که حالت زیپ دا ...

همون تو کیسه زیپ دار میذاشتم همیشه ولی له میشد. این ظرفم خیلی سبکه.حالا اگه خوشم نیومد همون روند و ادامه میدم. اینم ارزون گرفتم ۶۰ تومن.

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

از بازار پانزده خرداد بخیرین توی ی پاکن پنج تومن حدالقل از محل کمتره قیمتش

خیییلی شلوغه الان

همون تو کیسه زیپ دار میذاشتم همیشه ولی له میشد. این ظرفم خیلی سبکه.حالا اگه خوشم نیومد همون روند و ا ...

مبارکش باشه امیدوارم بکارس بیاد

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

اصفهان خرید خواهرم میگفت دفتر دونه ۱۵ تومن دفتر سیمی ۶۰ برگ

خوش بحالشون. من دیروز از محل واسه دخترم دفتر سیمی داخل طرح دار خریدم دونه ای ۴۰