2777
2789
عنوان

کامنت هاتونو شوهرم میخواد بخونه بگین حق با کدوممونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9340 بازدید | 244 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من حق با شماست

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

شوهرت خسیسه و وابسته به مادرش متاسفم براش کی از خود ادم مهم تر که تو یه خونه خوب زندگی نکنه

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

خودت داری میگی بهانه دیگه عزیزم 

کاش ازدواج نکنند مردهای بچه ننه 

حال به هم زن هستند ، انگار ما زن ها مادر نداریم به امید خونه شوهر از همه خانواده دست میکشیم بعد میریم میبینم شوهره مامانم مامانم میکنن

امیدوارم زودتر مستقل بشی دوستم 

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
ضمن اینکه من همه چیز اون واحد رو ، سرامیک و کابینت و کمد دیواری و بین کابینتی و ... با شوق و ذوق انت ...

بااین اوصاف قشنگ معلومه شوهرت بدهی فقط بهانشه .پاتو بکن تو یه کفش بگو الا و بلا باید برم تو خونه ی خودم.قهرکن یا هرترفندی که خودت بلدی به کار ببر ولی از اونجا بلندشو

صد در هزار حق با تو قشنگ مشخصه شوهرت داره بهونه میاره

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

ضمن اینکه من همه چیز اون واحد رو ، سرامیک و کابینت و کمد دیواری و بین کابینتی و ... با شوق و ذوق انت ...

سلام

چندسال به دل همسرتون پیش مادر همسرتون،بودید، حالا چندسال هم به دل شمابعش

همه دوست دارن، زندگی مستقل داشته باشن، این حق شماهم دارید، خداروشکر خانواده همسرتون خوب، وگرنه این چندسال تنش زیاد، زندگیتون سرد میکرد

تا عزت واحترام دارید، و حرمت بین شما ومادرهمسرتون باقی، ولطمه نخورده، منزل جدید برید، 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
الان اگر مادرش بگه برو خونت ب خدای احد و واحد میره..💔

میدونه.. حکایت شوهرمن.....پدر شوهر گور به گور شدم.به شوهرم گفته اگه از ما جدا بشی از ارث خبری نیست.....به شوهرم میگم بیا بریم ما نمیخایم. به اندازه ی کافی خدا به خودمون داده..حلالو،پاک..مال پدرت همش نا رضایتیه..همش گوش اینو اونو بریدنه...میگه من یکعمر برای اینا زحمت کشیدم خواهر ا و برادرم ساپورت کردم،دانشگاه فرستادم..خونه ی بخت فرستادم..حالا بزارم برم....دیگه من حوصله ی جنگیدن ندارم...حوصله ی حرف‌زدن‌هم ندارم...بچهام گناه دارن.واگذارشون کردم بخدا

😂😂😂

شوهر شما هنوز بند نافش از مادر و خانوادش جدا نشده و اصلا تمایل به مستقل شدن ندارن

احتمالا اگر به اجبار و زور شما هم اسباب کشی کنید خونه جدید سر سال باز به بهانه بدهی و قرض و ... برمیگردین کنار مادرشوهر 

احتمالا مادرشوهرتونم ایشون رو مستقیم و غیر مستقیم تشویق میکنن کنارشون باشن

تو هیچ نمیدونی اینجا تاپیک بزنی زنها ازت دفاع میکنن؟ حق باشوهرتم  باشه باز طرف تورو میگیرن

سرمایه گذاری با سود ۱۴ درصد ماهیانه شروع سرمایه پذیری از ۱۰۰ ملیون تا ده ملیارد سود ماهیانه ۱۴ درصد سرمایه گذاری د ملک و خودرو و فعالیت های تجاری  دیگر  با ضمانت و پرداخت دو هفته یکبار و سه سال سابقه کار برای  اطلاعات  بیشتر  ازم سوال بپرسید👍