2777
2789
عنوان

کامنت هاتونو شوهرم میخواد بخونه بگین حق با کدوممونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9340 بازدید | 244 پست
ضمن اینکه من همه چیز اون واحد رو ، سرامیک و کابینت و کمد دیواری و بین کابینتی و ... با شوق و ذوق انت ...

شوهرت مثل شوهر من تا آخر عمر دبه میکنه..مستقل نمیشه،چون از مستقل بودن می‌ترسه

فکر میکنه در نبودش تو خونه قراره چه اتفاقی بیوفته.که بی‌خبر بمونه...ولی اگه اونجا خودش نباشه مامانش مثل یک نگهبان هست..وخبرها رو بهش میرسونه...کی اومد،،کی رفت،،مامانش اومد چند ساعت موند...چی پختن،چی خوردن

من خودخواهی ندیدم !! وقتی بدهی داره طبیعتا الویت بدهیه نمیگم خواسته اسی زیاده نه ولی زمانش الان نیست ...

من خودم یه زنم با تمام قرض و قوله میخوایم خونه بخریم اسایش خودم و شوهرم از همه چی مهم تره...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودخواهی ندیدم !! وقتی بدهی داره طبیعتا الویت بدهیه نمیگم خواسته اسی زیاده نه ولی زمانش الان نیست ...

بابا طرف میگه یه مغازه خالی داره اونو میگم رهن بده این ۲۵۰ صاف کن میگه وسیله دارم توش 

خب وسیله رو بیاره بذاره این خونه مادر شوهر تو یه اتاق درم ببنده 

اونا که نمیخوان این خونه رو رهن بدن و خالی میمونه 

لااقل مغازه رو بده و قرضشو صاف کنه

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ضمن اینکه من همه چیز اون واحد رو ، سرامیک و کابینت و کمد دیواری و بین کابینتی و ... با شوق و ذوق انت ...

واقعا حق با توئه آدم باید توی زندگی مشترک با هم تصمیم بگیرن نه اینکه فقط حرف همسرته

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)
شماها چرا اینجوری هستید !؟ طرف ملک داره ولی بدهی داره چه ملکی اخه ! استارتر تحت تاثیر کاربرهای اینجا ...

ن اصلا مشکلی ندارم با خانواده همسرم

ولی خیلی چیزا توی این شرایطی ک هستم برام شده حسرت و ارزو

و میدونم ک اگر بده مستاجر ،حالا حالا ها باید اینجا بمونم

خیییییلی درکت میکنم چون منم تو یه ساختمونم واقعا اذیتم فقد میتونم بگم اینکه با مردای وابسته ب خونواد ...

ببین همه اینایی ک گفتی ، تک ب تک ، توی زندگی من وجود داره

الخصوص اینکه باید در همه شرایط راضی نگهشون دارم بطوریه ک حتی نباید با شوهرم تنهایی غذا بخورم یا بیرون برم......

من خودم یه زنم با تمام قرض و قوله میخوایم خونه بخریم اسایش خودم و شوهرم از همه چی مهم تره...

والا منم یه زنم😁

ولی وقتی استارتر ۶سال صبر کرده با شرایط ساخته تا شوهرش جم کنه 

از اول برخلاف میلش اومد جایی که نمیخواست 

الانم شوهرش نه نگفته که گفت بدهی دارم 

بهتره یکسال دیگه وقت بده بعد تصمیم بگیره 

الان چون گفته بدهی دارم شاید واقعا بهونه نباشه مگه نمیگه شغلش فقط همینه خب از کجا بیاره مازاد پاس کنه ؟

میتونه الان قول بگیره بدهی  پاس کرد برن گره ای که با دست باز میشه با دندون باز نمیکنن

بعدم کسی که کارش ساخت و سازه نمیتونه بی گدار بی اب بزنه قضیه ش با یه دونه خونه خریدن و استفاده شخصی فرق داره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
عزیزم اینجایی ک میشینیم خونه ما نیست ک بدیمش اجارهبرای مادرشوهرمه و مادرشوهرم و برادرشوهرم و حتی شوه ...

عزيرم منم بهت گفتم تو كامنت قبليم شوهرت خيالش راحته خودش نيست كسي هست كه شما وو كنترل كنه چون دقيقا منم شرهرم اينجوربه بعد ميگه تو ابن محله همه ما رو ميشناسن كسي جرات ندارن به زن و بچه من نگاه كته تا تو كوتاه بياي وضع همينه

ن اصلا مشکلی ندارم با خانواده همسرمولی خیلی چیزا توی این شرایطی ک هستم برام شده حسرت و ارزوو میدونم ...

من میخوام بعد ۴ سال مستاجری خونه بخرم خیلی خوشحالم حالا مادرشوهرم از اول هیچی حمایتمون نکرد خدا شکر کن باز مادرشوهرت خوب بوده حمایت کرده.الان من و شوهرم هر دومون کار میکنیم تا بتونیم خونه بخریم ...وگرنه سختیا مستاجری و اسباب کشی نکشیدی.تو فکر کن جای ما بودی میتونستی

بابا طرف میگه یه مغازه خالی داره اونو میگم رهن بده این ۲۵۰ صاف کن میگه وسیله دارم توش خب وسیله رو بی ...

مغازه کارش چی بوده قبلا ؟ نمیشه که مغازه رو هر بار ادم به یه کار رهن بده که اونجوری دیگه کسی سمت مغازه نمیاد اسمش بد در میره 

به هر حال شوهرش نه نگفته به حرف اینکه بگی خب اونو رهن بده راحته 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خانم عزيز اشتباه اول شما كردي كه با وجود خونه داشتن هنسرت رفتي خونه مادر شوهرت چرا ؟كسي كه نمي تونه ...

برادرشوهرم خودش خونه داره....

دقیقا هرچیزی تو وقتش خوبه من دوس ندارم با دعوا و مرافعه برم خونم 

دوس دارم با دل خودش 

ن اصلا مشکلی ندارم با خانواده همسرمولی خیلی چیزا توی این شرایطی ک هستم برام شده حسرت و ارزوو میدونم ...

من فقط نظرمو گفتم 

شما خودت تصمیم بهتر بگیر خودتون بهتر میدونید چی صلاحه 

والا منم یه زنم😁ولی وقتی استارتر ۶سال صبر کرده با شرایط ساخته تا شوهرش جم کنه از اول برخلاف میلش او ...

یه وام گرفتن بی گدار به اب زدنه😒به نظرم اینا بهانه هست ادم صدتا کار میکنه پول جور بشه من خودم دوسال کار کردم طلا خریدم پولم دوبرابرشد ...ساختمون و اینا درامدش بالا ‌..‌

خوب یه چیز دیگم هست ،شما که میگی هیچ درآمد دیگه ای نداره و ۲۵۰ تومن بدهی داره ،خوب از کجا بیاره بدهی ...

میگم خب مغازه رو بده رهن

شوهر من ساختمون سازه پول تیکه تیکه دستش نمیاد مثلا توی یه سال یه پول قلبمه میاد دستش