2777
2789
عنوان

کامنت هاتونو شوهرم میخواد بخونه بگین حق با کدوممونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9340 بازدید | 244 پست

اولش حس کردم دکتر هولاکویی ام

از اول نباید قبول میکردی بری

الانم همسرت باید بدونه با این کار فقط داره خشم و ناراحتیه شمارو از خودشو‌خانوادش زیاد میکنه

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
اول اینکه چقدر بد که همسرت نظر و خواسته ی شما براش مهم نیست و رضایت به خوندن و دیدن رای غریبه داره و ...

دقیقا

انقدر کش داده این مستقل شدن رو ک من الان خودم همش میترسم اگر مستقل شدم چطور زندگی کنم خدایا 

نکنه نتونم 

نکنه از پسش برنیام

از بس ک با هم دیگه زندگی کردیم .....

ولی میدونم ک خیلی دلم میخواد مستقل شم.اولا خیلی دعوا داشتیم سر این قضیه

ولی الان شرایط خیلی فرق میکنه

همه چیز مهیاس و اگر نریم کوتاهی در حق من شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم بگین اگر جای من بودین دقیقاچیکار میکردین

من دقیقا جای شما هستم...شما ۶ ساله ازدواج کردی من ۲۱ ساله شما ۲ تا بچه من ۴ تا....و۲۱ ساله با خانواده ی شوهر زندگی میکنم.۵ سال تو یک حیات زندگی کردیم ۱۶ ساله ساختمون درست کردیم اونا تو یک طبقه ما تو یک طبقه

بخاطر بچهام محکومم به ادامه ی زندگی...شوهرم وضع مالی خوبی داره..خونه داشتیم آرزوی زندگی کردن تو اون خونه به دلمون موند..پدر شوهرم به شوهرم یادداد خونه رو بفروش و زمین بگیر من هر چقدر دادو بیداد کردم فایده نداشت.واون کار خودشو کرد..با این همه ثروت من باید اینجا زجر بکشم

شوهر شما هم مثل شوهر من بی اراده هستش دیگران براش تصمیم میگیرن...شوهر شما هم تا آخر عمر ور دل مامانش و بهونه میاره

احتمالا شما شوهر اسی هستی..‌با این شرایط مالی عالی حرف و خواسته بی ربطی نداره ایشون...همسر ایشون خود ...

من خودخواهی ندیدم !! وقتی بدهی داره طبیعتا الویت بدهیه 

نمیگم خواسته اسی زیاده نه ولی زمانش الان نیست همین شاید سال دیگه حل بشه 

من تعجب کردم کامنت ها رو خوندم 

خواسته اسی زیاد نیست اینکه استقلال میخواد یا هر چی 

ولی از اونورم شوهرش میگه شرایط ندارم 

هر کدوم دارن خودشونو میبینن 

ولی شوهرش باید هزینه های مالی رو بده زندگی رو جم کنه پس الویت با اونه نتونه بدهیشو  بده زندگیشون تحت تاثیر قرار بگیره  همین اسنارتر  اولین نفر صداش در میاد 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ازنظر من شوهرت حق داره که فکر پرداخت بدهیش باشه و‌روی این حساب کرده باشه اما شماهم حق داری زندگی مست ...

عزیزم اینجایی ک میشینیم خونه ما نیست ک بدیمش اجاره

برای مادرشوهرمه 

و مادرشوهرم و برادرشوهرم و حتی شوهرم خیلی تعصبی هستن و عمرا اجازه بدن غریبه بیاد اینجا

پس دلیلش چیه؟برای شوهرت انگار ۲۵۰ تومن پول زیادی نیست ،در نتیجه میتونین برین خونه ی خودتون

اره میدونم ک میتونیم بریم

یعنی اگر ۱ درصد احتمال میدادم نشدنیه هیچوقت ازش نمیخواستم

ولی اون نمیخواد 

من گفتنی همش بحثو عوض میکنه یا بهونه های خیلی الکی میاره 

دقیقاانقدر کش داده این مستقل شدن رو ک من الان خودم همش میترسم اگر مستقل شدم چطور زندگی کنم خدایا نکن ...

میتونی و از پسش برمیای عزیزم.اصلا نگران نباش مسئولیت خونه و بچه اونقدرایی که الان دچار استرست کرده سخت نیست با برنامه ریزی به همشون میرسی و از مستقل بودنت لذت هم میبری.چون به تعویق افتاده یکم تنبل و ترسیده شدی فقط همین.بله از همون اول خودت زیادی کوتاه اومدی.کمتر زنی اگه بود قبول میکرد.الانم خودت خوب میدونی کار درست چیه.این همه درک کردی الان نوبت ایشونه از وابستگی بچگانه یا حتی زورگویی و هرچی که هست کوتاه بیاد و درکت کنه.این هم برای جفتتون بهتره هم برای بچه ها که کمترین آسیبی که بهشون میخوره چند تربیته شدنه و عدم آرامشه...جدی بگیر

🙃
عزیزم اینجایی ک میشینیم خونه ما نیست ک بدیمش اجارهبرای مادرشوهرمه و مادرشوهرم و برادرشوهرم و حتی شوه ...

خب فقط همون مغازتون رو بدید..بعد شما میگی ۲۵۰ میلیون کلا بدهی دارین، ۶ واحد هم مال خودتونه ، این مبلغ خیلی کمتر از اجاره دادن یکی از واحدهاس.. یکی رو اجاره بدید کل بدهی جور میشه دیگه

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

اقای محترم چند سال دیگه دلت میسوزه این همه کار کردی و به موقش از خونه نو خودت لذت نبردی 

خونه کلید نخورده دادی مستاجر که اون کیفشو ببره؟

پس این همه زحمتی که برا خانوادت میکشی چیه ؟

برو از داشته هات لذت ببر اقا 

از خودت و زن بسازت که ۶ سال با حرف تو ساخته این خوشب دریغ نکن 

اگر بد بود خب همونجوری که ۶ سال قبل زنت اومد باهات بازم برمیگردی خونه مادرت دیگه 

ولی قرو ببین چه مزه ای داره استفاده از زحماتت

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

به نظر من بچه ننه نیست ، نمیخواد خونه مفت رو ول کنه 

یه جورایی حق داره میخواد بدهیاش رو صاف کنه 

ولی شما هم حق داری اگه با خانواده شوهرت مشکل نداری و راحتی ،این یه سال هم بمون 

و سال دیگه برو