سلام. من آزمون دبیری کاروفناوری قبول شدم و دفعه اولم بود که آزمون دادم و کاملا بی تجربه بودم .قصدم ازین تاپیک کمک به دوستانیه که مثل اون موقع خودم سر درگم هستن و خیلی میپرسن از کجا شروع کنیم و روند آزمون چجوریه؟ برای شرکت تو آزمون مدرک لیسانس به بالا باید داشته باشین و توی دفترچه گفته شرط سنی چجوریه و با توجه به رشتتون چه دبیری یا آموزگاری میتونین شرکت کنید.(هنرآموز یعنی دبیرهنرستان و دبیرهم شامل متوسطه اول و دوم میشه) معمولا برای رشته های دبیری وهنرآموز ظرفیت ها خیلی کمه درحد یک نفر یا ۳_۴نفر! پس رقابت خیلی شدیده و حسابی باید درس بخونید.درضمن اکثر کسایی که شرکت میکنن بچه دارن و باوجود زندگی متاهلی خیلی درس میخونن و قبول میشن. من روزی که برای مصاحبه رفته بودم از بین رقیبام که(آزمون کتبی قبول شده بودن)دیدم حتی کسایی بودن که ۳ و۴ بچه داشتن! پس بدونید که رقبا چقدر سرسخت هستن. ابتدای کار بگم که شما اول دفترچه آزمون استخدامی پارسال۱۴۰۲ دانلود کنید و مطالعه کنید تا بدونید چه رشته ای میتونید شرکت کنید و منابع آزمونش چیاست. البته احتمال داره منابع امسال کمی تغییر کنه.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
👈با تاكيد بر محور: تعريف مفاهيم و اصطلاحات مرتبط، گروه بندي و مراحل شناسايي و تشخيص دانش آموزان دچار ناتواني يادگيري،روشهاي درماني و رفع مشكلات آموزشي
✅مواد حیطه تخصصی
1️⃣مفاهیم پایه متون و روشهای یاددهی قرآن و هدیههای آسمانی دوره ابتدایی ✔کتاب نهجالقرآن راهنمای معلم قرآن اول تا ششم ابتدایی ✔کتاب راهنمای معلم هدیههای آسمانی پایه سوم و ششم
2️⃣مفاهیم پایه متون و روشهای یاددهی ریاضی دوره ابتدایی ✔راهنمای معلم ریاضی اول و ششم
3️⃣مفاهیم پایه متون و روشهای یاددهی علوم تجربی دوره ابتدایی ✔کتاب راهنمای معلم علوم تجربی دوم و چهارم و ششم
4️⃣مفاهیم پایه متون و روشهای یاددهی فارسی دوره ابتدایی ✔راهنمای معلم فارسی اول و چهارم و ششم
5️⃣مفاهیم پایه متون و روشهای یاددهی مطالعات اجتماعی دوره ابتدایی ✔کتاب راهنمای معلم اجتماعی پنجم و ششم ابتدایی
آره بخدا منم از چند نفر ک تازگی قبول شدن یا دوستم که چند ساله معلمه میپرسم اصلا درست و حسابی نمیخا ...
منم ناامیدم ازریشه همه چی واسم بی معنیه کلا اوزاع زندگیم بی ریخته خاستگاری داشتم رفتوپشت سرشم نگانکرد😔و عشقی که ب سرانجام نرسید و فهمیدم بهمنمیخوریم و دلی ک ازتنهایی متنفره و یه عالمه نیازدارع مدام زهنم درگیره و هیچکیوهم ندارم بهم امیدبده فقط دارم روهوا میخونم و امیدم فقط بخداست گرچه هنوز تلاشی هم نمیکنم.ولی بازم چ میشع کرد توکل برخدا مهم اینکه من تلاش خودمو بکنم یا میشه یا نمیشه اگر شد خوشال میشم و اگرنشد هم ناراحت نمیشم چون من تلاشمو کردم بقیع اش دست من نیست ک😁درنتیجه ناراحت نمیشم.