2777
2789
عنوان

سیر تا پیاز تجربیاتم از آزمون استخدامی آموزش وپرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 14851 بازدید | 324 پست
به نظرت فقط نمونه سوال بخونم کافیه؟

نه کافی نیست. رقابت زیاده و مطمئن باش رقیبات کتابارا دوسه بار میخونن. 

سوالات گزینش اعتقادی سیاسی منظورته؟

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله هردوتاش میتونی.

برای منبع کتابای اصلی رو دانلود کردم که بخونم و نکته برداری کنم ... ولی یسری پیجا اومدن پکیج و اینجور چیزا گذاشتن گفتن خلاصه و تست و ایناست ...بنظرتون بگیرمشون یا مثل همین کتاباست که دانلود کردم ... میترسم ۲ الی ۳ تومن واریز کنم تهش مثل همین کتابا باشه که گرفتمشون 

اها...اره

درباره احکام نماز جمعه نماز آیات، نحوه وضو و تیمم، نمازجماعت نماز جمعه، حد رعایت حجاب برا خانم، ولایت فقیه یعنی چه، نظر رهبر درباره معلمی درباره اقتصاد مقاومتی، مرجع تقلیدت کیه، آخرین نماز آیاتی که خوندم کی بوده، انتخابات و.... یک ساعت و نیم سوال پرسید

سلام عزیزم من الان ساکن اهوازم ولی تو شناسنامه محل تولدم رو یکی از روستاهای اطراف زدن ایا میتونم با ...

تا اونجایی که من میدونپ اگر اون‌روستا داخل یه شهرستان غیر از مرکز استانه میتونید از امتیاز بومی استفاده کنید البته الآن باید ساکن اونجا هم باشید. چون تحقیقات محلی میان

برای اثبات بومی بودن باید یا شناسنامه نشون بدین یا گواهی سکونت ببرین

بازم متن دفترچه ثبت نام بخونید تا مطمئن بشین

برای منبع کتابای اصلی رو دانلود کردم که بخونم و نکته برداری کنم ... ولی یسری پیجا اومدن پکیج و اینجو ...

منبع اصلی کاملتره و بهتر

بلاخره پکیج چکیده و خلاصه هستش و ممکنه یه مطالبیو پوشش نده

ولی بازم اگر فکر میکنید فرصت درس خوندن ندارین و میخواین فشرده بخونید پکیج بخرین.

اما امسال اکثر قبولیا منبع اصلی خونده بودن

سلام گلم. ممنون لطف میکنی ان شالله حاجت روا بشیبله اولین بار بود شرکت میکردم و ظرفیت ۳نفر بود.هزینه ...

یه سوال اختصاصی ها تست داره ؟ 

مامان منم میگه قبول نمیشی  نمیخاد بخونی 

به کلی ناامید میشم   با دوتا بچه ۱۰ روزه  فقط یه طرح کلی اندیشه اسلامی رو خوندم حالا رفتم همرزمان حسین 

این سری بگن آموزگار ابتدایی نمیخایم همه زحمتام به باد میره چون دبیر جغرافی هم ک نمیخان  چقدر دیگه من بدشانسم    البته هنوز زحمتی نکشیدم  فعلا دوتا کتاب آسون خوندم

سلام مجدد عزیزم.صبحت بخیروشادی.واییی خیلیی ممنونم خیلیی امیدوارشدم🥰🥰🥰دست گلتون دردنکنه که جواب دا ...

آره بخدا منم از چند نفر ک تازگی  قبول شدن یا دوستم که چند ساله معلمه میپرسم  اصلا درست و حسابی نمیخان جواب بدن    یکیشون  تازه قبول شده میگه انقدر سخته معلمی  به کلی ناامیدم کرد 

دوست صمیمی زمان کنکور ، فرهنگیان قبول شد  چندساله میگه نمیخاد آزمون بدی قبول نمیشی  

یه سوال اختصاصی ها تست داره ؟ مامان منم میگه قبول نمیشی نمیخاد بخونی به کلی ناامید میشم با دوتا ب ...

بله تستاش تو کانالا هست. تو همین کانالایی که آدرسشونو گذاشتم سرچ کن 

یواشکی مامانت درس بخون که انرژی منفی نگیری ازش لازم نیست همه بدونن داری میخونی. امیدت بخدا باشه. تلاشتو بکن ان شاالله قبول میشی.

اسی شما درس خونی از اینایی که دبیرستان معدلت ۱۸ ۱۹ بوده نه ماها که ۱۵ بودیم ما خودمونو بکشیم آ ...

اگر بگم خواهرم با معدل۱۳ دیپلم و ۱۳ کارشناسی از پیام نور قبول شد باور میکنی؟

آموزگاری همین امسال، البته بار سومش بود آزمون شرکت میکرد و نمیخوند هرسال فقط ثبت نام میکرد ولی امسال شرایط زندگیش جوری بود که واقعا به این شغل نیاز داشت و با وجود اینکه شاغل و بچه دار بود تو هر فرصتی که بدستش میرسید خوند و قبول شد خداراشکر.

آدم واقعا اگر یه چیزی را بخواد با چنگ و دندون هم که شده بدستش میاره.