2777
2789
عنوان

خانمهاتوروخداکسی هست بچه اش اتیسم وبیشفعالی داشته خوب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 129 پست

یه گروه داریم ایتا مامان بوه های اوتیسم دارن انجام میدن 

یکیشون داروهای اعصاب بچشو قطع کرده میگه بچم آروم شده بقیه هم درحال انجامن شماهم اانجام بده نه پولیه نه ضرر داره

به حکمتش دل بسپار(خدا)
ازشلوغی که بگیم بچه اس اونومیشه یجوری هصم کردبیشترازآدماترس داره کتک خوره بلدنیست واکنش سریع داشته ب ...

این رفتارش باینخاطره که نمیتونه صحبت کنه ما ی آشنا داشتیم تا ۵ سالگی اصلا نمیتونست صحبت کنه بچه ها مدام می‌زدنش ولی از وقتی شروع کرده ب صحبت از خودش دفاع میکنه جالب اینجاست مادرش مهد بردش چون نمیتونست صحبت کنه از خودش دفاع کنه فقط جیغ میزد مربی مهد هم اخراجش کرد ولی امسال پیش دبستانی بود عالی شده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم درسته ولی خب بازم تو ایران زیاد اهمیت نمیدند.کشورای خارج به اوتیسمیا خیلی بیشتر اهمیت میدن ...

ما تو شهرمون که تازه کلان شهرم نیست یه مرکزتخصصی اوتیسم داریم

هم کاردرمانی و گفتار دارن هم موسیقی درمانی و بازی درمانی

مربی هاهم مدام تمرین هارو کار میکنن

جامعه عوض شده 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
میتونی درخواست بدی نمیتونم تمرکزکنم خواهش میکنم کمکم کن راه حل بده بخداثواب داره

درخواست دادم

شماره بذار راهنمایی ت کنم حداقل ۴۰۰,۵۰۰ تومن به نفعت بشه 

ولی باید حتما حتما ببری ها نندازی پشت گوش بچه نیاز به کمک تخصصی داره

از راه دورفقط خودتو میتونم راهنمایی کنم

عجیب کنجکاوه یعنی هر جا بریم باید وسایل و چک‌کنه

خوب عادیه دیگه دنبال عیب گذاشتن رو بچه نباش

هر بچه ای ویژگی های خاص خودشو داره

درخواست دادمشماره بذار راهنمایی ت کنم حداقل ۴۰۰,۵۰۰ تومن به نفعت بشه ولی باید حتما حتما ببری ها نندا ...

الهی خیرببینی ممنونم میتونی یه پیام کوتاه بزاری تابیام شماره بزارم ممنون میشم زیادبلدنیستم 

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
ازشلوغی که بگیم بچه اس اونومیشه یجوری هصم کردبیشترازآدماترس داره کتک خوره بلدنیست واکنش سریع داشته ب ...

از شلوغی میترسه چون بیش حسی شنیداری و مشکل ارتباطی داره

خوب عادیه دیگه دنبال عیب گذاشتن رو بچه نباشهر بچه ای ویژگی های خاص خودشو داره

دوس ندارم کسی بهش تذکر بده با اینکه شیرین زبونه خوش صحبته باهوش و دقت بالایی داره فقط این بدکاریاش اذیتم میکنه 

یعنی این ترسش ازبیماریشه ؟؟؟؟آخه پسرم چندتادکتربردمش همه گفتن بیش فعاله تااینکه یه دکتربردم گفت بازی ...

فقط همون یه دکتر؟؟

الان یعنی مطمئن نیستی اتیسمه یا نه؟

فقط همون یه دکتر؟؟الان یعنی مطمئن نیستی اتیسمه یا نه؟

دکترآخریش گفت متاسفانه شایدراحت۱۰ تادکتربردم گفتن بیش فعاله فقط آخریه گفت اتیسم داره 

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
الهی خیرببینی ممنونم میتونی یه پیام کوتاه بزاری تابیام شماره بزارم ممنون میشم زیادبلدنیستم

درخواست مو قبول کردی ؟