2777
2789
عنوان

خانمهاتوروخداکسی هست بچه اش اتیسم وبیشفعالی داشته خوب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 129 پست
ای وای خدا بهت صبر بده عزیزم😔دوز دار‌وهاشو ببر بالا اولش گیج و منگ میشه بیچاره ولی چاره‌ای نیس.سرچ ...

ممنونم که وقت گذاشتی ...فقط اینوبگوباترسوبودنش چکارکنم خواهش میکنم باجزییات بگو

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
پسرخودم گناه داره دارومیخوره گیجه حللادوزشم بیشترکنم که دیگه واویلا

بیشتر ببرش کاردرمانی هزینش بالاست میدونم تو پست های بالاتر گفتی دستت خالیه اگه طلا داری بفروش سلامت بچت مهمتره کاردرمانی باهاشون کار میکنن که بتونن از دوتا نیمکره مغزشون استفاده کنن منم باور کن خودم خیلی سردرگمم از بعضی رفتارای پسرم نمیدونم دقیقا این بچه چ مشکلی داره بخدا دوسال پیش کاردرمانی بردم مشاوره بردم ولی ب ی نتیجه رسیدم لوسه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط یه گروهشون میتونن نابغه باشنبهشون میگن اوتیسم ساوان

آره عزیزم درسته.دانشمندان احمق🥺🥲

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
ممنونم خواهری که وقت گذاشتی خیرببینی....الان چرابیدارم دلم خونه چشمام روزبه روزداره کورمیشه بس گریه ...

عزیزم جواب سوالامو ندادی

دلمم نمیاد کمکت نکنم اخه میگی مشکل مالی هم داری

یه شماره بده تو پیامرسان داخلی بهت پیام میدم توضیح میدم در مورد اوتیسم 

احساس میکنم نسبت به شرایط دخترت اگاهی کامل نداری

بیشتر تاکید میکنی رو جیغ زدن و حرف نزدنش 

درحالیکه دقت نکردی به حزئیات رفتاری ش

حتما حتما گفتاردرمانی و کاردرمانی باید ببری اصلا امکان نداره بچه تنهایی پیشرفت کنه

ببین من سودی از رفتن یا نرفتن شما بهم نمیرسه صادقانه دارم بهت میگم بچه ت نیاز داره

اصلا تست سنجشو قبول نمیشه با این وضع

ببریش بلافاصله ارجاعت میدن گفتاردرمانی

قبلش پیگیر باش بگرد جای دولتی ببر حداقل تمرین هاشو یاد بگیری تو خونه کار کنی

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
بیشتر ببرش کاردرمانی هزینش بالاست میدونم تو پست های بالاتر گفتی دستت خالیه اگه طلا داری بفروش سلامت ...

مممنونم ازمحبت ووقتی که گذاشتی فقط میتونی کمکم کنی بگی چطورمیتونم ترسوبودنشوحل کنم ...

اتفاقا کاردرمانی خوب کم نیست ما خودمون با چند تا کلینیک کاردرمانی کار میکنیم کارشون واقعا خوبه کاردر ...

آره عزیزم درسته ولی خب بازم تو ایران زیاد اهمیت نمیدند.کشورای خارج به اوتیسمیا خیلی بیشتر اهمیت میدند🥲

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
باورت میشه دوساله دارم ب هر دری میزنم ببینم مشکل پسرم چیه کار درمان میگه سالمه روانشناس میکه سالمه پ ...

فقط شیطونه مگه چیکار میکنه که به نظرت غیر عادی میاد؟

عزیزم جواب سوالامو ندادیدلمم نمیاد کمکت نکنم اخه میگی مشکل مالی هم دارییه شماره بده تو پیامرسان داخل ...

میتونی درخواست بدی نمیتونم تمرکزکنم خواهش میکنم کمکم کن راه حل بده بخداثواب داره 

میتونی بگی برای این ترسوبودنش چکارکنم ؟

عزیزم مشکل دختر شما روانشناختی نیست که داری دنبال درمان های رفتاری می‌گردی 

اصلا بحث ترسو بودنش مطرح نیست مسئله یه چیز دیگه ست کاری از دستت برنمیاد به خودی خود 

بیشتر از چی ترس داره ؟محیط؟ادما؟

ازشلوغی که بگیم بچه اس اونومیشه یجوری هصم کردبیشترازآدماترس داره کتک خوره بلدنیست واکنش سریع داشته باشه نمیتونه دفاع کنه خیلی بی دست وبی پاس 

ای وای خدا بهت صبر بده عزیزم😔دوز دار‌وهاشو ببر بالا اولش گیج و منگ میشه بیچاره ولی چاره‌ای نیس.سرچ ...

نهههه یعنی چی دوز داروهاشو ببره بالا تو رو خدا مشاوره الکی ندین قرص اعصاب کم و زیاد شدنش خیلی حساسه دوزشو زیاد کنه بچه مثل یه تیکه گوشت میوفته کنار خونه

عزیزم مشکل دختر شما روانشناختی نیست که داری دنبال درمان های رفتاری می‌گردی اصلا بحث ترسو بودنش مطرح ...

یعنی این ترسش ازبیماریشه ؟؟؟؟آخه پسرم چندتادکتربردمش همه گفتن بیش فعاله تااینکه یه دکتربردم گفت بازیش چطوریه گفتم دورتادورطبق یه نطم خاصی میچینه حرف نمیزنه طبق اون گفت اتیسم