2777
2789

سلام مامانا . تو دو راهی خیلی بدی هستم . نمیدونم کی راست میگه کی دروغ . چه کنم واکسن بچمو بزنم یا نه . خیلی میترسم . 

تا الانشم زدم . فردا باید برم واسه یکسالگی شو بزنم . 

تو مغزم پره از عوارض واکسن ها که جدیدا شنیدم . کم‌کم کنیو 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

معلومه که باید بزنی.

وقتی نزنید بیماری هایی که ریشه کن شدن دوباره اپیدمی میشن.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دیفتری، کزاز، فلج اطفال، سرخک سرخجه اگه تحملشونو داری نزن. بقیه رو هم ب چیز بده

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلومه که باید بزنی.وقتی نزنید بیماری هایی که ریشه کن شدن دوباره اپیدمی میشن.

خب اخه میگن بیماری های دیگه که جدیدا زیاد شدن از همین واکسن هاست 

دوست عزیز واکسن بچه رو حتما سر وقت بزن

این واکسن ها بیشتر از صد ساله امتحان شدست توی دنیا

حالا باز سر واکسن کرونا بحث میکردن خب اون تازه اومده بودش

سالیااااان ساله اینهمه واکسن به نوزاد ها زده میشه امتحانشو پس داده

بیخیال اراجیف بعضیا بشید

یه نگاه به آمار فلج اطفال کشورایی مثل پاکستان بندازید!!

ببینید چقدر زیاده

هر ریسکی داشته باشه توی بهداشت اصلا نمیزنن

مثلا خواهر من یه هفته بعد تولد ۷ سالگیش رفت واکسن رو بزنه چراکه سرماخورده بود قبلش نمیشد بره

مرکز بهداشت نزد سیاه سرفه رو براش

گفت دستوره حتی اگر ۱ روز از تولد ۷ سالگی بگذره نمیزنیم چون خطر تب بالا و تشنج داره پس نزنیم بهتره

ببر واکسنش رو بزن

به چرت و پرت یسریا هم گوش نده

علم همیشه در دنیا حرف اول رو میزنه

دیفتری، کزاز، فلج اطفال، سرخک سرخجه اگه تحملشونو داری نزن. بقیه رو هم ب چیز بده

اخه الان هم اتیسم و بیش فعالی و تشنج بی دلیل بچها رو به واکسن ربط میدن . حقیقتا حرفای دو طرف و قبول دارم

خب اخه میگن بیماری های دیگه که جدیدا زیاد شدن از همین واکسن هاست

بییخود میگن عزیزم.‌

این شایعات رو دقیقا در میارن تا درگیر بیماری بشیم.

من بگم اینا کار یهود و صهیونیسته میریزن سرم ولی هست.

جنگ روانیه دیگه.

نمیان موشک بزنن که.

روان مردمو بهم میریزن تا کشور درگیر بیماری بشه.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
میگن تو فلسطین به خاطر اینکه اسرائیل نذاشته واکسن فلج اطفال بزنن اکثر بچه ها گرفتن، من ترجیحم اینه ی ...

اصلا عوارضشون یک در هزاره

بعله امکانش هست از بین هزار بچه 

یکیشون به یه عارضه ایی دچار شه

اصلا من میگم شاید بمیره که اینطور نیست !!! دور از جون همه بچه ها

ولی ۹۹۹ بچه + تمااااام اطرافیانشون از بیماری نجات پیدا میکنن

منطق واکسن همینه...

واکسن کرونا هم عوارض داشت

ولی میگفتن جهنم

از بین ۱۰ نفر فوقش ۱ نفر دچار عارضه میشه

ولی ۹ نفر زنده میمونن و اپیدمی از بین میره

عذر میخوام جسارت نباشه الان دیگه به حیوونا هم واکسن میزنن بعد شما سر سلامتی بچه‌هاتون ریسک میکنید؟

عزیزم خدا عقل داده بهت ‌ 

واکسیناسیون رایگان نعمتی هست در اختیار ما . همه کشورای اطراف ما از بیماریهایی مثل فلج اطفال سالانه سلامت تعداد زیادی از بچه هاشون رو از دست میدن . همین الان هم با این مزخرفاتی که فضای مجازی به خورد مردم داد یه عده واکسیناسیون رو کامل نکردن و سرخک و سرخجه که تقریبا تزدیک به ریشه کن شدن بود مجددا بین بچه ها افتاد و تعدادی رو حتی کور کرد . حتی در کشورای خارجی این معزل هست من یه سریال امریکایی دیدم به این مساله اشاره کرده بود و بسیار جالب بود ‌ بچه ای که واکسن نزده بود و بیماری داشت اونو به بقیه که واکسن نزده بود هم داده بود ‌ ‌. خدا روشکر که واکسیناسیون جز اجبارات ثبت نام مدرسه هم هست . 

خلاصه که شما دو دوره دیگه داری بر شیطون لعنت کن و برو بزن ‌ براش. بقیه اش دیگه سالها بعده و یاداوره در دوران مدرسه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اخه الان هم اتیسم و بیش فعالی و تشنج بی دلیل بچها رو به واکسن ربط میدن . حقیقتا حرفای دو طرف و قبول ...

اتیسم که ژنتیکیه

بیش فعالی هم اکثرا کسایی که تو بارداری کندر یا آهن زیاد میخورن بچه هاشون میگیرن

تشنج هم من خیلی کم دیدم اطرافم با اینکه همه واکسن میزنن،اتفاقا نسبت به دوره پدر مادرهامون کم شده به نظرم

میگن تو فلسطین به خاطر اینکه اسرائیل نذاشته واکسن فلج اطفال بزنن اکثر بچه ها گرفتن، من ترجیحم اینه ی ...

چرا راه دور میری ؟ همین افغانستان به حدی فلج اطفال رایجه که به استانهایی که اتباع زیاد دارن یه دوز اضافه کردن . دختر من متولد ۹۵ هست خودشون زنگ زدن بیار بزنه سه سالش هست . به خدا اینا همه نعمته کسی درک نمیکنه . خیلی از بیماریا برای ما فقط یه اسمه توی همین کارت واکسن . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚