2777
2789
عنوان

سوال خانومانه

265 بازدید | 28 پست

خانما نمیخام وارد جزئیات شه که تعطیل شه 

اما کسی نیست راهنماییم کنه مادرانه و خواهرانه یکی بگه 

لطفآ جواب بدین تا دکتر برم 

خون ریزی اولین رابطه تا چه اندازه نرماله 

رابطه بار اول و دوم خونریزی من نرمال بود؟به حدی که پا هام پراز خون شد طبیعیه؟ کامل هم نتونستیم انجام بدیم 

روان کننده و آروم بودن و این داستانا خم رهایت شد 

بعد از اون کامل درد و سوزش دارم دلم میخاد زار بزنم کریه کنم 

خواستیم سطحی تر با ناخن امتحان کنیم با یک بند انگشت آلام کلی درد و سوزش دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولشه بعد یکم انعطاف پذیر تر میشی

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

خونریزیت اگه هنوز ادامه داره بزار بند بیاد فعلا رابطه نداشته باش بعدم حتما یه دکتر زنان برو چک کنه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

این همه خون؟؟؟؟ بعید میدونم طبیعی باشه

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

منم کلی درد و سوزش داشتم تا ۶ ماه ولی خون ریزی ن در حد دو قطره ک اونم دستمال کشیدم دیدم

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
2810