2777
2789
سلاااااااااااااام ...... خوبین؟؟؟

هدی جان مبین مو طلایی رو هر ور‍ژنی بدی بهش میاد ماااااشااااااااالا ....... اسپند دود کن واسش
شاپرک جان منم میگم که اینجوری نگو که بخوای زندگیت رو خراب کنی .... فقط بگو ایجوری آسایش نداری و حتی اگه شده خسارت رو میدین ...عوضش اسایش دارین .....یا اون واسه مامانش بی خیال میشه یا شما میرین جای دیگه .....
اما خداییش چه پرورو هستن ..... تا الان کجا بوووووووودن

صوفی جون من منتظر عکسهام ..... رمز یادت نره

سحرناز من شیر اس ام ای پروگرس میدم ..... خیلی هم راضیم .... مشکلاتی رو که گفتی ندارم ...... حالا باز میخوای از دکترش بپرس ....... ولی فکر کنم ترکیبی ندی بهتر باشه .......

شبنم جون منم نگرانت شدم ....... یه خبری چیزی بده از خودت ......

بهار جان بد خوابی طاها از آهن نیست ؟؟؟؟ دور آهنش خوبه ؟؟؟؟
منم پیش میاد بعضی شبها این مشکل روو داشته باشم اما نه هر شب !!!!
اینجوری اذیت میشی.... کاش بشه می می رو زودتر از سرش بندازی ......یه چند وقت سختی رو تحمل کن عادتش بده چیزی جایگزین کن ..... اینجوری بزرگتر بشه بیشتر اذیت میکنه ها ........
زندگی پرشی دارد اندازه عشق ..... زندگی چیزی نیست که لب تاقچه عادت از یاد من و تو برود
راستی سپید جون اون لباس علی رو از کجا گرفته بودی ؟؟؟؟؟ جالب بود خیلی ......

راستی هدی جون خوش بحال همسری ...... مرسی واسه ایده های غذا ..... منم اساسا آشپزی و تنوع غذایی رو دوست دارم ......اما وقتش نیست
زندگی پرشی دارد اندازه عشق ..... زندگی چیزی نیست که لب تاقچه عادت از یاد من و تو برود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صوفی جون عکسها رو دیدم .... انصافا خیلی زیبا بودن ........خیلی خوشم اومد ازشون ..... ماشاالا به رادای رادان که عکسهاش عالی شدن ....

تو طراحی ها مخصوصا به نظرم این تیپ عکسها واسه نی نی ها موندگااااار ترن
سلام به همه

سمیه جون دوستان رانمایی خوبی کردند...من حرفی نمی زنم ...چون بلد نیستم بگم چه راهکاری پیش بگیری....اما تو اون مدتی که با خانواده همسر زندگی کردم...زندگی برام جهنم بود حتی اگه دو طرف هم خوب باشند ولی دوری و دوستی یک چیز دیگست

هدی جونم ممنون بابت راهنماییت و معرفی تاپیک جدید...دوست دارم خانم مهربون

بهار جون حتما این بیتابی های طاها به خاطر اینه که همه دندوناش دارن با هم در میان و اذیته و فقط می می آرومش میکنه...از اون طرف هم زیاد میخوابه ...واسه این شبها بد قلقی میکنه

سحرناز جون خوشحالم که آز پرهام مشکلی نداشته....در مورد شیر خشک نمی تونم نظری بدم چون علی فقط می می خودمو میخوره

آخ جون عکسهای رادی رادان....فداشم شممممممممممممم

ارغوان جون قابل امیر علی رو نداره...من لباس علی رو از کرمان گرفتمممممممممممم
دخمل طلای من الان در آغوشمه
2810