2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگییییییییی
خواستم حاضری بزنمممممممممممم
شاپرک جان یعنی زمین اومد به /اسمون این کارو نکن شده قرارداد رو فسخ کنید فسخ کن برین دنبال یه جای دیگه
البته میدونم خلی سخته ما ماه دیگه سرسالمونه الان موندیم چیکار کنیم
داریم دنبال خونه بگردیم بخریم پیدا نمیشه باشریاط ما که
هروز سر پیدا کردن خونه باهمسری بحث داریممممممممم

سرور مهمونی رو عقب ننداز دیگه ما خوشحال شده بودیممممممممممم - خدا کنه سفر سمانه عقب بیافتهههههههههه

راستس جواب آز پرهام رو گرفتم خداروشکر هیچ مشکلی نداره ولی همچنان شکمش زیاد کار میکنه فکر میکنم مال دندوناش باشه

یه سوال فنی اگر همزمان دونوع شیر خشک به بچعه بدیم اشکالی داره ؟؟؟؟
پرهام سیمیلاک میخوره خیلی شیر غنی و خوبیه همه دکترا میگن ولی روغنهای گیایهی داره شکم پرهام رو راه میندازه
نان هم میگن یبوست میاره ولی فرمولش قدیمه واون ویتامینها و املاح سیمیلاک رو نداره نمیشه من هردو را همزمان بهش بدمممممممم ؟؟/
سلام سحر جان منم دلم نمیخواد مهمونی غقب بیفته اما میخوام همه بیان مخصوصا سمانه جونم که تا حالا زحمت همه قرارها رو کشیده نامردیه بدون سمانه دور هم جمع بشیم

بهار بیا بگو اگه 5شنبه این هفته باشه نمیتونی 2 ساعت بیایی پیشمون ؟ اصلا 4 شنبه برو خونه مامانت که صبح راحت بیایی خونه ما همسایه
خدایا سپاسگزارم .
Lilypie Pregnancy tickers
سلام و صبح به خیر

قربونت برم سروری ... به خدا مساله حیاتی هست دوستم هههههههههههه

ببین مهمونی افطاری مادر همسری هست ... از قبل گفت ، طاها رو بذار خونه مامانت اینا، دم افطار بیاردش، که اینجا سفره بچینیم و اینا .... راستش بهم برخورده ... یک اینکه داره میگه یعنی بیا از صبح کمک در صورتیکه توی این پنج سال گذشته از صبح چیه،از شب قبل میرفتم برای کمک ، اما با میل خودم بوده نه اینکه حالت دستور داشته باشه ... بعدش اینکه معنی نداره طاها پیشم نباشه، من فقط پنجشنبه و جمعه پیش بچم هستم ... حالا 5سال رفتم ، امسال میخوام دم افطار برم مثل مهمون

بعدش میخوام خونه هم باشم که اگر زنگ زد که میدونم میزنه به یه بهانه ای ، بگم مامانم اینا هم نبودند، جایی نداشتم طاها رو بذارم، خونه هستم
تو رو خدا میبینید چه بساطی دارم ... ببین بذار حالا این هفته ، ببینم چی میشه ... سمانه هم باشه خوب

شاپرک جون کاملاً درکت میکنم .... خداااااااااااایا ذهن آلزایمری همسران ما را شفا بده .... ولی خدایی خوش به حالشون آلزایمر دارند و خوب یادشون میره زودی ....

هدی جون خوشم میاد خیلی سیاست داری .. آفرین دوستم ...
اما قبول کن گاهی سیاست زنانه هم جایی نداره ...
جیگر ورژن جدی مبین خان خوش تیپ رو بررررررررررررررررم

منم نظر فهیمه رو دارم، میگم باشه کنسلی رو خودم مُتقبل میشم اما یه جا نمی شینم ... مطمئن باش همسری برای اونها رو کنسل میکنه

سحرناز جونم خدا رو شکر که پرهام مساله ای نداشت آزمایشش ... مطمئن باش از دندونش هست
من همیشه به طاها شیرخشک نان میدم وقتی نیستم پیشش اما یبوست تا به حال نشده !
یعنی از وقتی سر کار میام دیگه، هفت ماهگی طاها اما تا به حال مشکل اونجوری نداشته

مریناز جونم آآآآآآآآآآآآآخ گفتی ... من و همسری هم این مدلی هستیم، دقیقاً وقتی همه چی گل و بلبل هست یه مدت یکدفعه خمپاره میخوره بهمون
به قول شاپرکی، نمک زندگیه دیگه چه میشه کرد

چرا شبنم نمیاد از حالش بگه ... سمانه جون تاپیک جدید رو براش ایمیل کردی ... یا براش خصوصی وب رانیا بذار ... شبنم جان بیا خواهشن
راستی سروری دیروز به فرناز هم مسیج دادم که دختر برو خونتون که بتونی هفته آینده 5شنبه باز بیایی خونه مادر شوشو قرار داریم ... خیلی خوشحال شد و به احتمال زیاد میاد اما اون هفته رو گفتم ... باید بهش زنگ بزنی شاید تا آخر هفته تهران باشه این هفته رو

خاطره کجایی؟ خونه مامان موندی؟ بردیا بهتر شده ... آآآآخی خیلی بی حال بود فشن خاله
بچه ها من واقعاً دیگه شب ها دارم کم میارررررررررررم اسااااااااااااااسی

طاها شب ها بد خواب شده ... توی خواب همش غلت میزنه و نق و گریه ... فقط و فقط هم می می بنده رو میخواد، اون هم به مدت طولانی ... به خدا ختسه شدم شب ها .. شده کابوس برام .. دوست ندارم شب شه
اصلاٌ 180درجه شب ها یکی دیگه میشه ... تو رو خدا راه حل نشون بدید ... نمیتونم بذارم شب تا صبح گریه کنه چون صبح باید بیام سر کار ... آقا انوقت شب ها با بدقلقی هاش نمیذاره ما بخوابیم، خودش تا 12 خوابه
هرچی هم پرستار میگه پاشو قلقلک میدم، نازش میکنم، چشماشو باز میکنه ، لبخند تحویلم میده باز میخوابه

دیشب الهام جون دیفن هیدرامین که دکتر گفتی به لثه اش مالیدم ... دندونا هم که افتضاح همه با هم شده
بعدش شام سبک دادم بهش ... نمیدونم اما شب ها الان یک هفته بیشتر این مدلیه ...
سلام بهار عزیزم درکت میکنم حالا ببینم سمانه کی میتونه بیاد
آخی یعنی دندونش درد میکنه ؟ شاید خوابش تموم میشه خوب تا 12 خوابه . به پرستارش بگو یه جوری نذاره تا 12 بخوابه فراز که اگه تا 12 بخوابه شب حتما بیداره . من میگم خوابش تموم میشه و میخواد بره بازی اما چراغاخاموشه و شما خوابید نق میزنه خوابش به هم خورده
خدایا سپاسگزارم .
Lilypie Pregnancy tickers
سلام به روی ماه همگییییییییییییی

ورژن جدید مبین رو عشقههههههههههههه...دوستش دارم هوارتااااااااا

شاپرک نمی خوام عصبانی بشی ولی نری اونجاهاااااااااااااااا.... اصلا اصلا....اگه با شما سرسنگینه برای چی می خواد بیاد تنگ دل شما... می دونی چی می گم... احساس می کنم غرضی داره...

سحرناز من هی گلوم رو پاره کردم گفتم مال دندونشه... هی این پسر منو ببر آزمایشگاه... وقتی بچه سرحاله و بازی می کنه ولی شکمش می ره خطرناک نیست...

بهار و سرور عزیزززززززززززز عرض ادب...

خاطره بیا دیگه... بردیا سرحال شد؟ قربون اون چشمای مظلومش...بی حال بود بچه ام
سلام بهار جان راست میگی خیلی سخته بچه شب نخوابه - شاید داره دندون درمیاره - شاید دلش دردمیکنه یه ذره عرق نعنا و نبات شب بهش بده ضرر نداره
نان بهش میدی شکمش رو.زی چند بار کار میکنه بهار ؟؟؟؟؟؟؟
واااااااااااااااا خانواده شوهرت چه پرتوقع ماهمین کهع بچمون نگه داریم تو مهمونی هنر کردیم یعنی چی زودتر بیا کمک من که قبلا زیاد کمک نمیکردم الان به هوای پرهام دست به هیچی نمی زنم کم تو خونه خودمون کار میکنیممممممممممم -
پرهام تومهمونی سفره رو.زمین باشه دیگه همه رو بهم ریخته من فقط میشینم نگهاش میدارم تو هم همین کاروبکن که گفتی دیر برو دم افطار
سلام صوفی قربونت برم راست میگی آخه دکتر گفت چون ماه پیشم شده ببرش که خدای نکده عفونت نباشه من ترسو دیگهههههه یککککککککککککک پروژه ای هم بود این آزمایش مدفوع که نگوووووووو یعنی همین یه کارنکرده بودم
فکر کن یه روز مرخصی گرفتم نشستم توخونه که پیپی تازه ببرم آزمایشگاه
2810