2777
2789
عنوان

شوهرتون انقد پروووو باشه چیکار میکنید 😫😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 56 پست
اصلا خسیس نیست نداااره من بین یه خواستگار پول دار سنتی رلممم انتخاب کردم عشق و انتخاب کردم که وضع ما ...

ببخشیدا 

ولی اکثریت پسرها که ندارن یا شرایط  پایین دارن دوست دختر میگیرن چون میدونن خواستگاری برن کسی دختر بهشون نمیده ولی وقتی با کسی دوست بشن مخشو میزنن طرفم پا عشقش وایمیسته و در نهایت اینجور جاها خودشونو نشون میدن حالا هر چیم خانواده بگن کیه گوش کنه حداقل با طرف دوست میشید یا هر چی بدونید یه حداقل هارو میتونه فراهم کنه در اینده نه اینکه تو خرید یه حلقه هم بمونه !! نوبره دیگه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر گداگشنه بکن هستن...

بخدا مامانش یادش میده این خودشششش پروووعه مامانش از این بدتر میشینه تو گوشش میخونه تو ن از بابات شانس آوردی ن از پدر زنت فلانی پدر زنش بهش خونه داد فلان کرد انقد پر توقع شده فکر کرده بابای من وظیفشه این کارا 

بعد این گدا ها پسرها میان میگن خترا پول پرستن ببین اصلا رفتار ندارن بعد ننگ پول میچسپونن پسرا ببینید ...

بخدا انقدری ک من این درک کردم این منو نکرده قراره چون بودجه ندارن سرویس بدل بخره برام منم مشکلی ندارم می‌دونم دستش خالیه الان از حرصم زنگ زدم گفتم غلط کردی طلا می‌خری میاری 

بخدا مامانش یادش میده این خودشششش پروووعه مامانش از این بدتر میشینه تو گوشش میخونه تو ن از بابات شان ...

تو هم بشین پیششون هی بگو فلانی همچین طلاهای گرفت همچین شیربهای داده همچین عروسی گرفت سرجهازی داده خونه به نام عروس کردن مهریه سنگین واسش گذاشتن نصفمه یشو نقد دادن 

آها فکر کردم خسیسه خوب اگه نداره باهاش راه بیا گناه داره یه حلقه سبک یا فیک بگیرین ایشالا خدا کمکتون ...

فدات بشم مهربون من کاری ندارم که میگم اگه بودجه نداری نخریممم ما ک روز عقد نخریدیم الان واجب نیست دیگه این آقا برگشته میگه تو باز انگشتر نشون دار ی من هیچی ندارم اگه میتونی تو واسه من بخر میگم تو میگی ندارم انقد فهم و شعور نداری بگی شاید طرف مقابلم نداره

یاخدا....این دیگه کیه.بنظرم تو برای خودت بخر.واسه اون نگیر بعد بهمه بگو خریدعی عروسیتو بابات کرده و ...

باید همین کارو و بکنم دقیقا سر قضیه روز حنا و فیلم بردار میگفتن وظیفه شماست بیارید ابجیم رفت قانعشون کرد که وظیفه اوناس و آخرش گفت عیب ندار تو جمع برمیگردیم میگیم داماد شرایط و بودجه فیلم بردار نداشت قشنگ رفتن با فیلم بردار صحبت کردن برای اون روز 😂