2777
2789

ما روز عقدمون حلقه نخریدیم یعنی بابای من داشت می‌خرید نامزدم بودجه نداشت نشون خرید واسم بعد ش هعیی میگفتن تیکه مینداختن ک باابای توام بودجه نداشت برای خرید حلقه چند روز مادر شوهرم برگشته میگه ما نشون خریدیم شمام برای پسرم حلقه میخریدید ابجیمم رید بهش الآنم برگشتم گفتم برای عروسی میخایید حلقه بخرید بریم بخریم فردا پس فردا نگید ما بودجه نداشتیم نامزددمم برگشته میگه تو برو برای من بخر 😐😐😐میگم بیا بریم ساعت هامون بخریم میگه تو ۴ تومن بزار بقیش من بزارم بریم بخریم وایییی اعصابم خورد کردن این گدا صفتا تروخدا معیار اصلی ازدواجتون پول قرار بدید ن عشق ن دوست داشتن ب درد جرز لا دیوارم نمیخوره فقط پوووول پوووول

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگیرش زیر مشت و لگد

نه شوخی کردم😂

خب باهاش حرف بزن بگو کارت زشته به نظرم به بلوغ عقلی نرسیده

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)
ای بابا چقد خسیسن راه برگشت نداری

اصلا خسیس نیست نداااره من بین یه خواستگار پول دار سنتی رلممم انتخاب کردم عشق و انتخاب کردم که وضع مالیش افتضاح بود هیچی نداشت هیچی الان خدارو شکر خونه ساختیم ولی دهن من آسفالت شد تو این چندسال