2777
2789
عنوان

شوهرتون انقد پروووو باشه چیکار میکنید 😫😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 56 پست
ببخشیدا ولی اکثریت پسرها که ندارن یا شرایط پایین دارن دوست دختر میگیرن چون میدونن خواستگاری برن کسی ...

همین طوره 🥺تو عنوانممم گفتم گور بابای عشقو عاشقی .. ولی خب من ترجیح میدم حلقه نداشته باشم طلا نداشته باشم ولی طرف مقابلم باشعور باشه درک کنه متاسفانه این آقا اصلا درک و فهم ندارع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو هم بشین پیششون هی بگو فلانی همچین طلاهای گرفت همچین شیربهای داده همچین عروسی گرفت سرجهازی داده خو ...

انقد پروعن اینا شااااید باورت نشههههههه برگردم اینارو ب مادرشوهرم بگم میگه تو خودت شرایط پسرمو می‌دیدی اومدی 

پسری که تو عقد خرج نکنه بعدا هم نمی کنه 

نمونه اش بابا موقع ازدواجش با مادرم زورش اومده حلقه بخره الانم مادرم با کلی جنگ و دعوا باید چیزی تو خونه بخره 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
شاید واقعا نداره ،خسیسی با نداشتن فرق داره

می‌دونم خسیس نیست بحث من اینه من دارم تو این شرایط تورو درک میکنم میگم مثلا پول نداری سرویس بدل بخریم ب کسی نگیم .. تو این شرایط واقعا کم دختری پیدا میشه این حرکت بزنه مگر اینکه عاشق باشه.. خب لامصب توام بیا من درک کن بگو من ندارم نمیتونم بخرم توام نخرررر ن اینکه بگه من نمیتونم تو برو بخر اونم حلقه بحث یکی دو میلیون نیست حداقل. بحث ۱۰ میلیونه

انقد پروعن اینا شااااید باورت نشههههههه برگردم اینارو ب مادرشوهرم بگم میگه تو خودت شرایط پسرمو می‌دی ...

پس حالا که اینطوری هر وقت چیزی گفتن بگو ما رسم نداریم. ما نمی‌توانیم  بگو شرایطشو ندارم 

همین طوره 🥺تو عنوانممم گفتم گور بابای عشقو عاشقی .. ولی خب من ترجیح میدم حلقه نداشته باشم طلا نداشت ...

چون پول نداره درصدش بیشتره 

واقعا نداره از کجا برات حلقه بخره دقیقا ؟ دزدی ؟ 

اونی که داره بازم ممکنه  خودشو بزنه  به اون راه وای به حال اونی که واقعا نداره 

چرا فکر کردی چون  نداره تو زنش شدی باید حلوا حلوات کنه؟ اتفاقا فکر میکنه با همه نداریم عجب چیزی بودم زنم شده طلبکارتم میشه خانوادش بدتر تکون بخوری میگن خودت  خواستی زنش بشی به ما چه کمکتم نمیکنن  

عزیزم یه سری مردها توهمی هستن و مقصرشم خود ادمه 

ارزش خودتو وقتی خودت ندونی بقیه هم نمیدونن بها نمیدن 

عشق و عاشقی نون و اب نمیشه قسط و بدهی پاس نمیشه باهاش کرد آدمیم که پول نداره دل خوشش کجا بود !؟ وقتی نمیتونه برات چیزی بخره خوشحالت کنه یه تفریح معمولم با ترس بره !کم کم ورق بر میگرده 

زندگی بی رحمه نمیشه پاتو جا سفت نزاری 

موفق باشی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بخدا انقدری ک من این درک کردم این منو نکرده قراره چون بودجه ندارن سرویس بدل بخره برام منم مشکلی ندار ...

خوب کاری کردی خواهر

همین آدما بعدا با مادراشون انقد سلمبه  قلمبه حرف میزنن ادم نمیتونه واسشون زبون بیاد

ولی اینم بگم اگه واقعا خوبه و مهربون و محترمه باهات و لیاقت داره تو فشار نندازش چون دستش خالیه پشتش باش 

اونوقت بیشتر قدرتو میدونه البته اگه از اونا باشه

بخدا مامانش یادش میده این خودشششش پروووعه مامانش از این بدتر میشینه تو گوشش میخونه تو ن از بابات شان ...

شمام متقابلش ازش بخواه ....اون هرچی خواست شمام بیشتر ازانو بگو از پدرت میخوام