2777
2789
ای بدم میاد از ادمای حسود زندگی تو به اون هیچ ربطیییی نداره خدا واسه تو اینجوری خواسته من زود حامله ...

عزیزم انتظار خیلی خیلی سخته

این طرز حرف زدن درست نیست

ان‌شاءلله خدا دامن همه رو سبز کنه 

دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد...🍃❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انتظار خیلی خیلی سختهاین طرز حرف زدن درست نیستان‌شاءلله خدا دامن همه رو سبز کنه

عزیزم هرچقدرم سخت باشه به بنده ی خدا هیچ ربطی نداره 

باید بری به جنگ خدا 

تاخدا نخاد هیچی نمیشه

هر بژی کورد
من از بارداری همه خوشحال شدم نمی دونم چرا اینو نمی تونم رد کنم،،، حس می کنم دیگران بهم حس ترحم دارن، ...

سلام عزیرم

!درکت میکنم دوست خوبم

آفرین به شما که براش بد نمیخوایین

ان شاء الله بزودی خدا یه بچه ناز تو دامنت بذاره

و زندگیت شیرین تر بشه

میفهمم چی میگین

ولی تقدیره

شاید الان با اون خانم حرف بزنی. می‌بینی اونم به یه چیزی که شما دارین غبطه میخوره... 

همیشه میگن باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنین.... 

اون زندگی خیلی خوبی داره شوهر خوبی داره بعد از من ازدواج کرد والان فرزند دوم هست من خیلی وقته ازدواج ...

ازش قطع رابطه کن ک اذیت نشی 

چن خط خوندم

چیرای بهتر تو زندگی هس فک کنی بجای وقت تلف کردن ک فلانی چی داره نداره

شماظاهرشو میبینید

دوم  اینوه از خوشحالش خوشحال شو

دوستش باش واقعا

یاهم قطع رابطه کن

ایشالا خدا هزار برابرشو بده بهتون

شبتون بخیر

ای بدم میاد از ادمای حسود زندگی تو به اون هیچ ربطیییی نداره خدا واسه تو اینجوری خواسته من زود حامله ...

نمی دونم شایدم حسودم،،  ولی نمی خوام طوریش بشه تو دلم یه کم هم خوشحال شدم  ولی کاش یکی منو می برد یه جای دور،، نه اینکه جلو من هدیه بارداری 100 میلیونی بهش بدن 

عزیزم هرچقدرم سخت باشه به بنده ی خدا هیچ ربطی نداره باید بری به جنگ خدا تاخدا نخاد هیچی نمیشه

الحمدلله خدا لطفشو شامل حالم کرده و یه دختر دسته گل دارم

و همیشه و هر روز دعا میکنم برای اونایی که آرزوی داشتن فرزند دارن و بچه دار نمیشن🥲

دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد...🍃❤️
نمی دونم شایدم حسودم،، ولی نمی خوام طوریش بشه تو دلم یه کم هم خوشحال شدم ولی کاش یکی منو می برد یه ...

عزیزم  همه مادر میشن

یکی‌زود یکی دیر

انشالله زودتر به قسمتت برسی

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
2810