2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی خانوم باورکن این وقت شب حوصله کو کو کردن نداریم .بزار هرچی میخایی بزاریو

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

اون زندگی خیلی خوبی داره شوهر خوبی داره بعد از من ازدواج کرد والان فرزند دوم هست من خیلی وقته ازدواج کردم ولی بچه ای ندارم از طرفی اون خانم تو خانواده شوهرم خیلی پر رنگه خیلی مقایسه میشم خیلی ناراحتم خدا منو ببخشه نمیخام اتفاقی براش بیفته ولی خیلی احساس ضرر می کنم اون بچه دومش رو هم زودتر از من آورد،، 

اون زندگی خیلی خوبی داره شوهر خوبی داره بعد از من ازدواج کرد والان فرزند دوم هست من خیلی وقته ازدواج ...

وا مگه مسابقست، خیلیام هستن سه تا دارن میگن کاش یه دونم نذاشتیم شوهر و زندگی و همه چی ازمون گرفته شد

اون زندگی خیلی خوبی داره شوهر خوبی داره بعد از من ازدواج کرد والان فرزند دوم هست من خیلی وقته ازدواج ...

ای بدم میاد از ادمای حسود 

زندگی تو به اون هیچ ربطیییی نداره 

خدا واسه تو اینجوری خواسته 

من زود حامله شدم یه بنده خدایی ۱۵ سال تو کف بچه بود 

داشت سکته میکرد 

ازاون روز بدم اومده ازش

هر بژی کورد
من از بارداری همه خوشحال شدم نمی دونم چرا اینو نمی تونم رد کنم،،، حس می کنم دیگران بهم حس ترحم دارن، ...

بعضی وقتا حسرت تو رو میخوره میگه کاش منم مثل فلانی بچه نداشتم راحت بودم ،انسان همینه دیگه

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          

اسی میدونم این حرفی که بت میزنم شعاریه ولی حقیقت محض 

هیچ وقت هیچ وقت باطن زندگی خودت رو باظاهر زندگى بقیه مقایسه نکن .

فکر نکن چون دوتا بچه داره خوشبخت عالمه ..

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
2810