2777
2789
من از بارداری همه خوشحال شدم نمی دونم چرا اینو نمی تونم رد کنم،،، حس می کنم دیگران بهم حس ترحم دارن، ...

پ من چی بگم خواهر با چهارتا سقط دوساله ازدواج کردم الانم برادرشوهر میخات ازدواج کنه ک میدونم جاریم سریع باردار میشه 

ای بدم میاد از ادمای حسود زندگی تو به اون هیچ ربطیییی نداره خدا واسه تو اینجوری خواسته من زود حامله ...

سلام دوست عزیز

برای درک دیگران

حتما نباید  اتفاقی که برا اون افتاده برا ماهم بیافته.... 

یکم قلبتونو بزرگ کنین

اون بخاطر بچه دار شدن شما ناراحت نمیشده

بخاطر مشکل خودش و زخم زبونای دیگران و صد البته فیس و افاده زنایی که درکشون پایینه و تا بچه دار میشن به اونایی که مشکل دارن، فخر میفروشن. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شما چرا بچه نمیاری دوا درمون کردی؟

من از بارداری می ترسم یه بار سقط شد بار اول،، بعد تا الان سمتش نرفتم کلا آدم استرسی هستم شوهرم هم خیلی سختشه منو ببره دکتر یه بار چن وقت پیش رفتیم به خاطر 300 ویزیت دکتر یه الم شنگه ای را انداخت سنم داره میره بالا و وسواسم بیشتر یه زندگی نکرده دارم که فک نکنم هرگز بکنم

در عجبم یکی اومده  درد و دل کنه فقط یجا از حسش بگه .تازه بنده خدا میگه، ته دلم راضی نیست کاریش بشه خوشحالم براش .

فقط دوستداره احساساتش بیان کنه اروم شه  . بعضیا چقدر شدید و تند و تلخ برخورد میکنن .

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
من از بارداری می ترسم یه بار سقط شد بار اول،، بعد تا الان سمتش نرفتم کلا آدم استرسی هستم شوهرم هم خی ...

مگه خودت شاغل نیستی برو دگتر پیگیری کن ایشالا باردار میشی باز

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیخیال بچه چیه اونم دومیش باشه برو خوش بگذرون راحتی بچه پراز دردسر

دوست عزیز بدی کا اینکه نه خوش گذروندم نه رفتم سر کار  یعنی رفتما ولی به درد نمی خورد من نه بچه دارم نه خوشی کردم همه چی برام شده آرزو 

مگه خودت شاغل نیستی برو دگتر پیگیری کن ایشالا باردار میشی باز

نه چن وقته اومدم بیرون از کار،   میدونی برا همین بارداری هم اومدم یه جوری ام که فک می کنم اگه برم سر کار برا بچم بده من خیلی وسواس بارداری دارم همش فکرا بد می کنم 

با شوهرت خوش بگذرون غذا درست من مهمونی برو مسافرت برو

شوهرم اهل این چیزا نیست یه اخلاقای بدی داره،،، از وقتی من نتونستم بچه بیارم به چشم یه آدم بی عرضه بهم نگاه می کنه 

2810