2777
2789
عنوان

هنوزم باورم نمیشه هادی ساعی اون حرفارو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 11972 بازدید | 218 پست
از نظر شخصیتیجایگاه خودشون رو حفظ نمیکنن و تو هر سوراخی نوک دماغشون رو فرو میکننسرشار از ادعا و در ع ...

اول هادی طعنه زد بهشون اونا چیزی از بدبختی نگفته بودن

هادی ساعی برگشت گفت تو کل خانوادشون یه دیپلمه نیست

اینم گفت اره نیست ما مدرسه نرفتیم همه زندگیمون شد کار و ورزش ما با کارگری خواهر بزرگمون بزرگ شدیم

رانت و سهمیه و سرمایه پشتمون نبود

پزشکی فرق داره با هر رشته ایشما خودت بچه ات و ببر پیش همین مبینا وقتی پزشک شدمختاری

من اصلاً موافق نیستم که مبینا پزشکی قبول شه عزیزم چون جون آدم الکی نیست

اما شما گفتی هیچ کشوری اینکارو نمیکنه منم گفتم امریکا تو " هر " رشته ای که بخوان بهشون اجازه میده تحصیل کنن.

آهای تویي که داري امضاي منو مي‌خوني ، الهي من به همه آرزوهام برسم 🦥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شهربانو گفت منم کلی مدال دارم بمنم دندون پزشکی بدین

منظورش این نبود ک منم دندون پزشکی میخوام چون مدال طلا دارم گفته چون مدال آوردی دلیل نمیشه پزشک شی اینطور باشه منم ی گونی طلا دارم 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
پزشکی فرق داره با هر رشته ایشما خودت بچه ات و ببر پیش همین مبینا وقتی پزشک شدمختاری

دقیقا پسر عمه من میگه تو ایران عمل کردن ودکتررفتن جز بزرگترین ریسک های زندگی چون هرکی رسیده درس نخونده سهمیه گرفته یا پارتی داشته شده دکتر کم پیش میاد دکتر کاربلد داشته باشیم تو ایران هرکسی اگه قراره ک با پارتی وسهمیه هم بره باید رشته ای بره ک استعدادش داشته و خیلی خوب درسش رو خونده باشه 

کل ایران به درخواست احمقامه مبینا اعتراض کردنشهربانو هم گفت منم ی گنی طلا دارم خب منم برم دندون پزشک ...

ایشون به عنوان رئیس فدراسیون چاره ای نداشت جز اینکه حاشیه ای که برای مدال آورش ایجاد شده رو جمع کنه. چون روی سه ورزشکار دیگه ش هم تاثیر منفی گذاشته. از هر سه ورزشکار خواسته شده حتی تا حد امکان مصاحبه ای هم نداشته باشن تا موضوع مبینا جمع بشه

حتی می دونم از خود وزارت ورزش هم ازشون خواستن که اجازه ندن حاشیه این موضوع از این بیشتر بشه

ولی از ادبیاتشون نسبت به شهربانو منصوریان اصلا خوشم نیومد. می تونستن با ادبیات بهتری از ایشون بخوان که در این موضوع دخالت نکنن. کار شهربانو منصوریان هم خوب نبود که به اون شکل تمسخر کردن. به اندازه کافی به این درخواست غیر معقول اعتراض شده. شهربانو به عنوان یه قهرمان و ورزشکار با تجربه نباید سطح خودش رو اونطوری پایین می آورد که با یه دختر کم تجربه کل کل کنه. مگه بقیه قهرمان ها و مدال آوران اعتراضشون رو با تحقیر و تمسخر نشون دادن؟! ( اعتراض به خواسته مبینا در سطح مدال آوران المپیک هم مطرح شد)

کلا وقتی یه موجی ایجاد میشه هر کسی می خواد سوارش بشه و همین باعث مشکلات بیشتر میشه

اینو من نمیگما محمد اکبرپور از اساتید دانشگاه استنفورد میگه ۶۰ درصد دانشگاه های آمریکا مدال آوران ال ...

ایران و با آمریکا مقایسه میکنید🙄😐؟اونجا مگه به خاطر کنکور بچه های مردم افسردگی و هزار تا گرفتاری میکشن 

میگن یه دیوانه یه سنگ میندازه چاه صدتا عاقل نمیتونن در بیارن. معلوم نیست ننه باباش با چه اطمینانی جلوش حرف زدن که این دختر نسبتا محترم هم جوگیر شده اومده جلو همه گفته، الان هم یه اعتراض واسش تشکیل شد هم خودشو از چشم انداخت هم باعث گاردگیری وتوهین ودعوا بین یه عده ای شد که خوب البته حق هم دارن بعضیا. حالا خوبه برنز گرفت،طلا نبود وگرنه کل ممکلت و ادمای کشورو میگفت سند بزنید که برده ی منن. یکی نبود به این بگه سکوت کن حرف نزن؟ وقتی زر زیاد بزنی و بیشتر از جایگاهت چیزی گدایی کنی این میشه نتیجش

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
عزیزم اتفاقا خیلیم عادیه تو ایران فقط غیر عادیه

چیزای دیگه رو با اروپا مقایسه میکنیم برمیخوره که اینجا ایرانه قوانین خودشو داره چرا با اونور مقایسه میکنید 

ولی تو این موضوعات اروپا و امریکا مثال میزنید

نلایک
از نظر شخصیتیجایگاه خودشون رو حفظ نمیکنن و تو هر سوراخی نوک دماغشون رو فرو میکننسرشار از ادعا و در ع ...

خواهران منصوری هر شخصیتی هم داشته باشن مثل دبیر و مبینا و هادی ساعی و ... برای رسیدن به جایگاه و مقامی نیومدن چاپلوسی کنن 

به خاطر همین مردمی و محبوب باقی موندن 

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
من اصلاً موافق نیستم که مبینا پزشکی قبول شه عزیزم چون جون آدم الکی نیستاما شما گفتی هیچ کشوری اینکار ...

منم گفتم پزشکی فرق داره

مبینا آلان بگه شاید به مترجمی زبان علاقه دارم کسی هیچی نمیگه 

ولی پزشکی مگه کشکه

وقتی در جریانش نیستی چرا حرف میزنید ؟واقعا نمی‌فهمم چرا دفاع میکنید مگه بقیه بچه های کنکوری آدم نیست ...

دوسدارم صحبت میکنم میتونی جلوم بگیری

بعدم چه ربطی داره من حرف ساعی رو میگم 

ولی درخواست مبینا عادیه ای

محض اطلاعت من خودم بهشتی خوندم با رتبه 39

چ ربطی داره

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
شاید کارشون اشتباه باشه که تو هر کاری نظز میدن ولی با پدیده مخالفت با مبینا صد درصد کل ایران موافقن

اره اینو که منم میگم درست گفته حرفش حقه

من روی صحبتم با کسایی بود ک فک میکنن این منصوریان ها خیلی خوبن

بخدا همشون به جز منفعت خودشون به چیز دیگه ای فک نمیکنن

منظورش این نبود ک منم دندون پزشکی میخوام چون مدال طلا دارم گفته چون مدال آوردی دلیل نمیشه پزشک شی ای ...

اره

دقیقا

بعدش گفت داداشم چن ساله میخونه برای کنکور هنوزم پشت کنکوره...

خواهران منصوریان زندگی خیلی خیلی سختی داشتن در حد زیر صفر

از اون شرایط شدن این ،تو مسابقات جهانی مدال طلا کسب کردن نتونستن درس بخونن ولی تو ورزش موفق شدن خیلی از کاراشونو نپسندیدم مخصوصا یه کار چند سال پیششونو که لو دادن خودشون  

ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️
عزیزم اتفاقا خیلیم عادیه تو ایران فقط غیر عادیه

تو ایران چی عادیه عزیز من؟

شما چرا اینجارو با کشورهای دیگه مقایسه میکنی اخه چیه کشور ما مثل بقیه به دانشجو ها یا دانش اموزا اهمیت میده نخبه های ما الان همه فراری شدن بخاطر همین تبعیض ها ولی نخبه های کشورهای دیگه سرجای خودشون سفت نشستن 

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!
2810