2777
2789
عنوان

هنوزم باورم نمیشه هادی ساعی اون حرفارو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 11972 بازدید | 218 پست

منصوریان هم خودشو بی ارزش کرد و با اظهار نظر تو موضوعی که ربطی بهش نداشت هادی چوپان درست میگف که نمیدونم چرا هیشکی سرس تو کار خودش نیست

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفته که گفتهخواهران منصوریان حرف زدن حرفم شنیدن..تموم شد رفتهر سلامی علیکی داره

کل ایران به درخواست احمقامه مبینا اعتراض کردن

شهربانو هم گفت منم ی گنی طلا دارم خب منم برم دندون پزشکی بخونم

هادی ساعی چرا خودشو قاتی کرد

اون بین مردم اسطوره شده بود چ طرز حرف زدن بود

عجب... برم عکسشو که توی باشگاه ست پاره کنم 😐💔

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
تازه گفته بود که مبینا کاش یه درخواست بهتر میکردی درس خوندن بدون کنکور تو دانشگاه حق توعه نه درخواست ...

چه حال بهم زن 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

تعصب زیاد یعنی چشم هات ببندی و هر چی به ذهنت میرسه برای دفاع از تیم و شاگردان به زبون بیاری 

در کل همین عصبانیت هاست که شخصیت واقعی آدم ها رو نشون میده البته که اون کل کل دخترانه تموم میشد ولی ایشون شخصیت خودش نابود کرد

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
گفته که گفتهخواهران منصوریان حرف زدن حرفم شنیدن..تموم شد رفتهر سلامی علیکی داره

اتفاقا خانم منصوریان در کمال ادب حرف زد حتی به مبینا هم چیزی نگفته بود فقط اومد گفت من دندانپزشکی میخوام این مبینای بی شعور و بی شخصیت بود ک گفت در حد من نیستن احمق بی شخصیت

درخواست مبینا ی چیز عادیه حتی تو کشورای پیشرفته هم همینه و بورس میشن درس بخونن

منتها کشور ما زیادی بی در و پیکره انقد سهمیه های مضخرف داره ک کسی ک عادی باید قبول شه باید به 60 قسمت تقسیم شه

هادی ساعی وظیفش بوده از شاگردش دفاع کنه اما من نمیدونم منصوریان چی گفتن ک ساعی اینطوری جواب داده

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

مشکل اینه ما فک می‌کنیم هرکی قهرمان باشه از نظر اخلاقیم همون جوریه همونطور که تحصیلات و مدرک شعور نمیاره قهرمان بودن و مدال آوردنم باعث به وجود اومدن شخصیت نمیشه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
2810